Wikikönyvek:Társalgó

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
(Wikikönyvek/Társalgó szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Archívum: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

Üdvözlünk!

Ez a Társalgó, a virtuális Wikikönyvek központi üzenőfala, ahova bárki felvésheti a Wikikönyvekkel kapcsolatos általános kérdéseit, amire egyikünk remélhetőleg válaszol, ha tud.

A konkrét könyveinkkel kapcsolatban azok lapjainak vitalapján, ezzel a lappal kapcsolatban ennek a vitalapján is kérdezhetsz; míg ha tesztelni, játszani, firkálni akarsz, kérjük, inkább a Homokozót használd. Az adminisztrátoroknak szóló sürgős üzeneteidet az üzenőfalukra írd.Technical Wishes: FileExporter and FileImporter become default features on all Wikis[szerkesztés]

Max Klemm (WMDE) 2020. augusztus 6., 11:13 (CEST)

Important: maintenance operation on September 1st[szerkesztés]

Trizek (WMF) (talk) 2020. augusztus 26., 15:48 (CEST)

Invitation to participate in the conversation[szerkesztés]

Meghívó a beszélgetésben való részvételre

Szia. Elnézést a keresztküldés miatt, és lehet, hogy nem ezt az üzenetet olvassa az Ön anyanyelvén: a következő közlemény fordításai elérhetőek lehetnek a Meta-n. Segíts lefordítani a saját nyelvedre. Köszönjük! Örömmel osztjuk meg véleményét és visszajelzését az egyetemes magatartási kódex tervezetéről, amelyet a Wikimedia Foundation kuratóriuma az év elején felszólított. A megbeszélés 2020. október 6-ig lesz nyitva. Az UCoC szerkesztő bizottsága meg akarja tudni, hogy a tervezet mely részei jelentenének kihívásokat az Ön vagy munkája számára. Mi hiányzik ebből a tervezetből? Mit szeretsz, és mit lehetne javítani? Kérjük, csatlakozzon a beszélgetéshez, és ossza meg ezt a meghívást másokkal is, akik érdeklődhetnek a csatlakozás iránt. A nyelvi akadályok csökkentése érdekében a folyamat során szívesen lefordítja ezt az üzenetet és az Egyetemes Magatartási Kódexet / Tervezet felülvizsgálatát. Ön és a közösség dönthet úgy, hogy véleményét / visszajelzését a helyi nyelveken adja meg.

Az üzenetet User:Elitre (WMF)@metawiki küldte a(z) https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Universal_Code_of_Conduct/Draft_review/Invitation_(long_version)/List&oldid=20440292 helyen található lista használatával

Wiki of functions naming contest[szerkesztés]

2020. szeptember 29., 23:25 (CEST)
A wiki függvények elnevezése
Helló. Kérjük, segítsen kiválasztani az új Wikimedia wiki projekt nevét. Ez a projekt egy wiki lesz, ahol a közösség együtt dolgozhat a funkciók könyvtárán. A közösség új funkciókat hozhat létre, olvashat róluk, megvitathatja és megoszthatja őket. Ezen funkciók némelyikét a nyelvtől független, bármilyen nyelven megjeleníthető Wikipedia cikkek készítéséhez fogják használni az Abstract Wikipedia projekt részeként. De a funkciók sok más helyzetben is használhatók lesznek.
Két szavazási fordulóra kerül sor, mindegyiket a jelöltek jogi felülvizsgálata követi, a szavazás szeptember 29-én és október 27-én kezdődik. Célunk, hogy december 8-án megválasszuk a végleges projekt nevét. Ha szeretne részt venni, kérjük, tudjon meg többet, és szavazzon most a meta-wiki oldalon.
Az üzenetet User:Quiddity (WMF)@metawiki küldte a(z) https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Quiddity_(WMF)/Global_message_delivery_split_6&oldid=20492312 helyen található lista használatával

Call for feedback about Wikimedia Foundation Bylaws changes and Board candidate rubric[szerkesztés]

Hello. Apologies if you are not reading this message in your native language. Segíts lefordítani a saját nyelvedre.

Today the Wikimedia Foundation Board of Trustees starts two calls for feedback. One is about changes to the Bylaws mainly to increase the Board size from 10 to 16 members. The other one is about a trustee candidate rubric to introduce new, more effective ways to evaluate new Board candidates. The Board welcomes your comments through 26 October. For more details, check the full announcement.

Ma a Wikimedia Foundation kuratóriuma két visszajelzési felhívást indít.
Az egyik az alapszabály megváltoztatásáról szól, elsősorban azért, hogy az igazgatóság létszáma 10-ről 16-ra nőjön.
A másik egy megbízott jelölt rovatról szól, amely új, hatékonyabb módszereket vezet be az új igazgatósági jelöltek értékelésére. Az igazgatóság október 26-ig közli észrevételeit. :: További részletekért ellenőrizze a teljes hirdetményt.

Köszönjük! Qgil-WMF (talk) 2020. október 7., 19:09 (CEST)

Important: maintenance operation on October 27[szerkesztés]

-- Trizek (WMF) (talk) 2020. október 21., 19:10 (CEST)

Wiki of functions naming contest - Round 2[szerkesztés]

2020. november 5., 23:10 (CET)
Helló. Emlékeztető
Kérjük, segítsen kiválasztani az új Wikimedia wiki projekt - a függvénykönyvtár - nevét. A döntős szavazás ma kezdődik. A név döntősei: Wikicode, Wikicodex, Wikifunctions, Wikifusion, Wikilambda, Wikimedia Functions. Ha szeretne részt venni, kérjük, tudjon meg többet, és szavazzon most a Meta-wiki oldalon

Community Wishlist Survey 2021[szerkesztés]

SGrabarczuk (WMF)

2020. november 20., 19:11 (CET)

Wikidata descriptions changes to be included more often in Recent Changes and Watchlist[szerkesztés]

2020 Coolest Tool Award Ceremony on December 11th[szerkesztés]

Community Wishlist Survey 2021[szerkesztés]

SGrabarczuk (WMF)

2020. december 11., 16:58 (CET)