Wikikönyvek:Társalgó

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
(Wikikönyvek/Társalgó szócikkből átirányítva)
Archívum: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Üdvözlünk!

Ez a Társalgó, a virtuális Wikikönyvek központi üzenőfala, ahova bárki felvésheti a Wikikönyvekkel kapcsolatos általános kérdéseit, amire egyikünk remélhetőleg válaszol, ha tud.

A konkrét könyveinkkel kapcsolatban azok lapjainak vitalapján, ezzel a lappal kapcsolatban ennek a vitalapján is kérdezhetsz; míg ha tesztelni, játszani, firkálni akarsz, kérjük, inkább a Homokozót használd. Az adminisztrátoroknak szóló sürgős üzeneteidet az üzenőfalukra írd.


A kvíz kiterjesztés telepítése[szerkesztés]

Üdv szerkesztőtársak, jelenleg egy olyan könyv fordításán dolgozom amiben nagyon szükséges lenne az, ha a kvíz kiterjesztés működne a magyar nyelvű wikibooks oldalon is, mert a könyvben kellene lennie feladatoknak, amit az olvasók a könyvből szerzett tudásuk tesztelésére tudnak használni, amiket nem tudok máshogyan beletenni. Amiről beszélek az angol nyelven megtekinthető itt: https://en.wikibooks.org/wiki/Help:Quizzes https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Quiz

Szeretném kérni egy szavazás megkezdését arról, hogy hozzáadjuk-e ezt a kiterjesztést a magyar wikibooks-hoz. (Aláíratlan hozzászólás, szerzője Ferenc6 (vita • közreműködései) 2017. június 9., 17:21 (CEST))

Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak: ez nem irányelv-módosítás, elég, ha csak egy Symbol support vote.svg támogatom plecsnit elhelyez itt, aki egyetért. (Az viszont kell, különben a fejlesztők visszadobják a kérést.) – Tacsipacsi (vita) 2017. június 9., 17:55 (CEST)