Ugrás a tartalomhoz

Wikikönyvek:Homokozó

Új téma nyitása
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Legutóbb hozzászólt KeFe 8 évvel ezelőtt a(z) Kérdés témában

Úgy látom, hogy a Wikikönyvek Homokozót szerkeszted!

Kattints a lenti Új szakasz nyitása gombra, írj be egy szakaszcímet, majd az alatta lévő szerkesztőablakban gyakorolhatsz. Ha kész vagy a módosításokkal, csak nyomd meg a Lap mentése gombot – igen, ennyire egyszerű!
Semmit nem ronthatsz el, ne aggódj. Ha véletlenül az egészet törlöd, akkor is vissza tudjuk állítani, néhány kattintással.

A homokozó a szerkesztési próbálkozásokért van! Nyugodtan próbáld ki az izgalmas formátumokat ahol senki sem fog rád kiabálni ha elszúrsz valamit.

Az itt olvasható szövegeket az emberek tesztelésből írták, és azok tartalmát senki nem ellenőrizte, a helytelen vagy valótlan dolgokat általában senki nem javította ki. Ezekből nem érdemes semmiféle ezen oldalon szereplő "információt" megfogadni vagy komolyan venni. A valódi kérdésekre a Társalgó szolgál, a szerkesztési kérdéseidre a Gyorstalpaló és a Segítség lapjai próbálnak válaszolni.

További segítséget kaphatsz az alábbi hivatkozásokra kattintva:

  • Irányelvek – A Wikikönyvek irányelvei és útmutatói
  • Segítség – Felhasználók munkáját segítő lapok
  • Wikikönyvek – Mi is a Wikikönyvek, hogyan működik, egyéb lehetőségek és szabályok

Kérdés[szerkesztés]

Beküldenék egy terjedelmesebb írást. De hová másoljam ?

Válasz: Jelentkezz be! Ekkor lesz egy felhasználói lapod és egy vitalapod. A felhasználói lap a bemutatkozássodra használhatod, a vitalapot a szerkesztők közötti megbeszélésekre használjuk. Mindkét lap alatt létrehozhatsz allapokat, ahová bemásolhatod az írásaidat. - Üdv. » KeFe « vitalapom 2016. május 10., 05:15 (CEST)Válasz

Sziasztok !

alma
körte


.