„Wikikönyvek:Társalgó” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Lehet az is, hogy [[Szerkesztő:WikimediaNotifier|Szerkesztő:WikimediaNotifier]]-nek kellene szólni a fenti ügyekben. A lapján keretes írásokban, (úgy gondolom) felsorolja miket változtatott, de azt is jó volna, ha valaki lefordítaná, hogy értsük is.
Barátsággal, [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Kép:Sisyphos.GIF|15px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]]•[[WP:IRC|IRC]] 2009. január 28., 04:50 (CET)
 
# A logó minden projektben azonos volt eddig is és ezután is így lesz. A szabadság abban van, hogy az angol nyelvű ''szövegeket'' nemzeti nyelvre lehet fordítani. Az új logó nem lehetőség, a döntés már megszületett. Ezen lehet dühöngeni, de nem érdemes. A projekt nem attól lesz jobb.
# A logók „titkos” lecserélésével kapcsolatban nem tudok segíteni, amíg nem mutatod meg, hogy miről van szó. Én fentebb linkeltem a régi és az új logó elérhetőségeit és fájltörténeteit is. Ötletem, hogy a commonsos képekre gondolsz, ahol az új változat feltöltésekor a változtatás a Commons friss változtatásai között jelenik meg, itt csak a felhasznált kép változik. De a vonatkozó fájltörténeteket fent már szintén linkeltem.
# A projekt felélesztésére vannak ötleteim és tennék is érte, de először szerintem meg kellene határozni pontosabban a projekt céljait és profilját, valamint az ehhez kapcsolódó szabályait.
# A szerkesztői ablak alatt található karakterekre vonatkozó kérésed nem kerülte el a figyelmemet, de egyrészt ehhez csak adminok férnek hozzá, én meg itt nem vagyok az, másrészt megnéztem, és nálam tökéletesen működik (pl. תּكỸљÆʥ∂). Egyébként a [[MediaWiki:Edittools]] lapon kell módosítani, ahova itt a [[Wikikönyvek:Edittools]] lap van beillesztve, a működését pedig a [[MediaWiki:Common.js]] lap kapcsolódó része biztosítja.
# A [[Szerkesztő:WikimediaNotifier|WikimediaNotifier]]nek ehhez semmi köze, az egy projektközi robot, ami hírekről, információkról értesíti a különböző projekteket. Ezek az információk a [[Szerkesztő:WikimediaNotifier/notifications]] lapon találhatóak. Le lehet fordítani, amennyiben ''valaki'' lefordítja. Ki vállalja? Egyébként gép fordítását meg tudod nézni [http://www.webforditas.hu/web-translator.php?url=meta.wikimedia.org/wiki/Global_notifications&lang=english&show=webTab&checkID=42809 itt].
[[Szerkesztő:Samat|Samat]] 2009. január 28., 11:28 (CET)
27

szerkesztés

Navigációs menü