Szerkesztővita:Tompa Péter

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a Wikikönyvekben, kedves Tompa Péter!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak ide kattintva. Ott, a szerkesztői lapodon írhatsz az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!

Tacsipacsi (vita) 2016. november 24., 20:29 (CET)

Tudás káosza[szerkesztés]

Szia! Az ilyesmi című írásodat, amit a Wikikönyvek-vita:Felküldési útmutató lapon helyeztél el, átmozgattam az úgynevezett próbalapodra – erre nyugodtan irkálhatsz, szabadon próbálgathatod a wiki lehetőségeit. Ha bekapcsolod a beállításaid között a vizuális szerkesztést, akkor egy WYSIWYG szerkesztőt is használhatsz, aminek van beépített képletszerkesztője. Nem olvastam végig az írásodat, mert a sor eleji szóközök és szöveggel írt képletek miatt teljesen olvashatatlan az eredmény – ez a vizuális szerkesztővel könnyen javítható. Mindenesetre formailag jelenleg egészen biztosan nem való a könyvek (a Wikikönyvek fő névterében lévő lapok) közé. – Tacsipacsi (vita) 2016. november 24., 20:29 (CET)

Példaképpen az első három képletet átírtam a képletszerkesztő segítségével – azt gondolom, magáért beszél a különbség. – Tacsipacsi (vita) 2016. november 24., 20:37 (CET)