Szerkesztővita:Lola~huwikibooks

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az átvezetésekbe belekavarodtam, kellene egy profi aki rendbehozza, légyszi segítsetek majd. --Lola 2005. december 22., 17:47 (CET)

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet!
Üdvözöllek a Magyar Wikikönyvekben!
Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről itt olvashatsz. Új Wikikönyv készítéséhez olvasd el a Hogyan kezdj új könyvet cikket. Kísérletezz a homokozóban, ahol mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy wiki. Lásd a levelezőlistát, tervezés oldalt, ahol megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat, vagy nézz be a társalgóba, ahol általános kérdéseket tehetsz fel. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. Ehhez be kell jelentkezned, választanod kell egy felhasználói nevet, és jelszót. Kérlek, hogy ismerőseid, barátaid körében is népszerűsítsd a Wikipédiát és a Wikikönyvekeket, beszéld rá őket, hogy próbálkozzanak meg a szerkesztéssel, vagy szerkesszetek együtt. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ( ~~~~ ).


Sok sikert és jó szerkesztést kívánok a Wikikönyvek szerkesztőinek nevében is! - - Üdv. » KeFe «


Belső linkek és egyebek[szerkesztés]

Szia!

Ha olyan belső linket szertnél létrehozni, aminek más a célja, mint a szövege, akkor azt így teheted meg: [[Pálnagy László|Szerző]] ez így fog kinézni: Szerző. Ahogy eddig csináltad, fölösleges lapokat hoztál létre. Légyszíves javítsd ki a linkeket és írd fel törlésre a fölösleges lapokat ide.

Még valami ehhez. A Wikikönyvekben csak könyvlapok vannak, ezért ha lexikoncikkre szeretnél hivatkozni, használd a Wikipédiát. A Wikipédia cikkeire így tudsz linkelni: [[w:Pálnagy László|]] ez így fog kinézni: Pálnagy László FBöbe 2005. december 31., 15:00 (CET)[válasz]

Felküldtél négy képet (ezek: Kép:Palnagy szobor.png Kép:Palnagy szobor 2.png Kép:Palnagy laszlo.png kép:Loo.png) de nem jelölted meg, milyen feltételekkel használhatók. Ha szabadok (itt találod az útmutatót annak eldöntésére, hogy mi szabad és mi nem) akkor írd rá a lapjukra a felhasználási feltételeket, ha pedig nem, írd fel őket ide törlésre, mert ilyen képeket sajnos nem használhatunk.

Szia: FBöbe 2005. december 30., 18:50 (CET)[válasz]

Your account will be renamed[szerkesztés]

2015. március 18., 03:00 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:51 (CEST)