Szerkesztővita:Bennó

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözöllek Kedves Bennó! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyvben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: (~~~~).

Remélem többször is meglátogatod a Wikikönyveket, és néha-néha még szerkesztesz is itt. Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! -KeFe Nyíl.gif Vitalapom 2008. augusztus 31., 19:59 (CEST)

Re: Szoftredir[szerkesztés]

Azért töröltem, mert megjelenik "nem létező lapra mutató átirányításként" az ezeket listázó speciális lapon, és ezt hibának tartom. Nem örülök neki, de nem fogom törölni, ha ragaszkodsz hozzá. De miért nem tudod egyszerűen egy linkkel helyettesíteni, ugyanaz a hatása, és nem okoz az adminok számára galibát a rendszerben.

} Gubb

2008. szeptember 1., 18:08 (CEST)

Kérésed számomra parancs. :) A speclapos izé valami hiba lesz, lehet, hogy szóvá kell tenni a fejlesztőknél. Lecseréltem linkre, de hát ezt megtehetted volna kapásból is, és akkor nem ér az a szörnyű élmény, hogy pirosan látom az oldalkámat. A link ellen semmi kifogásom. Pardon my French, dear Gubb. Bennó 2008. szeptember 1., 19:38 (CEST)

Köszi. Nem hiszem, hogy bug lenne, a szoft-redirektről írt wikipédiás lapon azt írják, hogy jelenleg nem lehetséges belső átirányítás testvérprojektek között.

} Gubb

2008. szeptember 1., 19:58 (CEST)