Wikikönyvek-vita:Közösségi portál

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

Some issues from English Wikibooks[szerkesztés]

Sorry if I messed up, but I couldn't find better place to contact people here. I strongly suggest you create something like w:Wikipédia:Nagykövetség and link to it from main page so that people not speaking Hungarian would be able to contact you. Adding interwiki link from en:Wikibooks:Staff lounge to your discussion forum would also be helpful.

But anyway, I am writing here because we have some content we believe is in Hungarian and should be moved from English Wikibooks to Hungarian Wikibooks: en:Szakácskönyv. As far as I can see, it is something like a cookbook; sorry, but I don't understand Hungarian at all. We would be thankful if you copy this book and all modules linked to it here and mark them for deletion inserting {{delete|transwikied to Hungarian Wikibooks}} when everything is finished.

If you have any questions, please contact me: en:User:Derbeth

Hi! thanx for your good ideas and suggestion. I think we will effectuate them in a few days time. we will contact you then. Gubb_ 2006. január 3., 13:32 (CET)[válasz]

Szakácskönyv has been transferred and deleted from enwikibooks a long time ago. We still don’t have an embassy. --Tacsipacsi (vita) 2016. január 22., 21:17 (CET)[válasz]

»»»~fordítás

Néhány kérdés az angol Wikibookról[szerkesztés]

Sajnálom, ha elrontottam, de nem találtam jobb helyet, ahol kapcsolatba léphetek az emberekkel. Erősen javaslom, hogy készítsen valami olyat, mint a w:Wikipédia:Nagykövetség és a főoldalra mutató link, hogy az emberek, akik nem beszélnek magyarul, kapcsolatba léphessenek veled. Interwiki link hozzáadása en-ből: Wikikönyvek: A társalgó a fórumba is hasznos lehet.
De egyébként, itt írok, mert van olyan tartalmunk, amely szerintünk magyarul érhető el, és amelyet az angol Wikiforrásról magyar Wikiforrásra kell áthelyezni: en:Szakácskönyv. Amennyire látom, ez olyan, mint egy szakácskönyv; sajnálom, de egyáltalán nem értem a magyart. Hálásak lennénk, ha ezt a könyvet és az ahhoz kapcsolódó modulokat másoljuk itt, és törölni fogjuk őket a törlés után, amikor mindent befejeztünk delete | átengedve a magyar Wikibooksba.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám: en:Felhasználó:Derbeth
Szia! mint a jó ötletek és javaslatok. Azt hiszem, néhány nap múlva végrehajtjuk őket. Akkor kapcsolatba lépünk Önnel. Gubb_ ✍ 2006. január 3., 13:32 (CET)
A Szakácskönyvet már régen átruházták és törölték az enwikibookokból. Még mindig nincs nagykövetségünk. --Tacsipacsi (vita) 2016. január 22., 21:17 (CET)