Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Wegyor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Legutóbb hozzászólt KeFe 14 évvel ezelőtt a(z) Igyekszem..., témában
Üdvözöllek Kedves Wegyor! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, Gyorstalpaló, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyv-ben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra. A receptek beírásához a "Súgó"-ban olvashatsz hasznos tanácsokat. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: (~~~~). Ha kérdésed van, írd a vitalapom-ra - Amiben tudok, szívesen segítek... Kérhetsz segítséget a Társalgóban is, az alábbi gombra kattintva:

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! Kérlek írd le a vitalapomra miben segíthetek. - Üdv. » KeFe « vitalapomIRC 2009. december 30., 10:04 (CET)Válasz

Mai dátum: 2024. június 23. 12:30 vasárnap. Ma Zoltán névnapja van.
Aktuális szócikkszám: 41 745

Ü Z E N E T E K :


Kedves Wegyor![szerkesztés]

Bár egy kicsit elhamarkodtad a dolgot, még sincs semmi baj. A hiányzó sablonok miatt nem működik a csiki-csuk, de azért azt nem kell átalakítanod. Majd át fogom hozni a sablont és remélhetőleg működni is fog.

A piros hivatkozások azért vannak, mert ezek a szócikkek a Wikipédiában találhatók. Egyszerűen egy w: -ot kell a szögletes kezdő zárójelek után tenni és máris a WP-cikkeire mutatnak.

Én úgy értettem a Wikipédiás vitalapod olvasásakor, hogy a Genealógia -ról szeretnél bővebben írni és ez alá tennénk be a Családkutatást, akár részekre/fejezetekre bontva és a hozzá kapcsolódó egyéb cikkeket. (folyt.köv.)

Ha ez a szándékod, akkor a Genealógia lenne a címlap és a Kategória is. Mint ahogy azt a WP-ben is leírtam. A Genealógia allapja lenne a Genealógia/Családkutatás vagy amilyen címet te elképzeltél. Ha szét akarod bontani (a könnyebb olvashatóság kedvéért), annak sincs akadálya, hiszen minden egy helyen marad, csak egy allappal kerül a másik alá.

Így:
Genealógia címlap és kategória, a Genealógia ismertetése, allapok felsorolása. Kérlek nézd meg a Madách:Az Ember tragédiája elbeszélést, amit Wittich Zsuzsanna, közreműködésemmel készített el.

Tehát mond el mit szeretnél, milyen módon készítsük el, én tartom a hátam :-) és várom a válaszodat. - Üdv. » KeFe « vitalapomIRC 2009. december 30., 18:10 (CET)Válasz

Igyekszem...,[szerkesztés]

de nem biztos, hogy mindig ilyen gyors tudok lenni. Kérlek nézd meg a Genealógia lapot, ez egy lehetséges forma és színvilág, de meg lehet változtatni, csak mond el milyenre szeretnéd. A beírt címek alatt lehetne ismertetni az egyes ágakat, és a Család tervezés lap alatti lapokra tennén a te Wikipédiából áthozott és áthozandó cikkeket. - Üdv. » KeFe « vitalapomIRC 2009. december 30., 19:33 (CET)Válasz