Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Kovianyo

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Üdvözöllek Kedves Kovianyo! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, Gyorstalpaló, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyv-ben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra. A receptek beírásához a "Súgó"-ban olvashatsz hasznos tanácsokat. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: (~~~~). Ha kérdésed van, írd a vitalapom-ra - Amiben tudok, szívesen segítek... Kérhetsz segítséget a Társalgóban is, az alábbi gombra kattintva:

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is!

Használtautó-vásárlási segédlet‎‎

[szerkesztés]

Az általad létrehozott oldalt valószínűleg törölni fogják, mivel itt könyveket lehet írni. Ha több hasonló írást is szeretnél elhelyezni - azokat könyv formában kellene megírni. A fenti üdvözlet linkjei (kék betűs szavak), vagy a Segítség lapokon találsz bővebb információt. Köszönjük érdeklődésedet a Wikikönyvek iránt! A próbaszerkesztésed sikeres volt, és rövidesen törlődik. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az → Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben. - Üdv. » KeFe « vitalapom 2016. szeptember 6., 22:47 (CEST)Válasz

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

[szerkesztés]
  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

[szerkesztés]

(Sorry to write in Engilsh)