Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Okos Árnyék

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

Okos Árnyék !

Érdeklődési köröm a filozófia, a tudomány és a matematika . Szeretem az igényes és a nem eszement művészetet is . A valláshoz úgy viszonyulok, hogy vannak vallásosak, ateisták és világiak, én a világiak közé tartozok . Politikailag a centrum politikát kedvelem, amit mások tévedésből konzervatívnak is vélnek . A filozófiában az örökzöld filozófus Descartes naturalista dualizmusát követem . Hetero szexuális vagyok, 53 éves férfi, nőtlen . Nem szeretek nyelveket tanulni, de szívesen foglalkozok a nyelvészettel is .

Magyar autodidakta filozófus Erdős Attila vagyok a szlovákiai Rimaszombatból {születési számom: 690208/9315} !

Wikikönyvem: Busz-busz nyelv

Alaptörvény a természetes személyek védelméért

A gonon elmélet!

A félbe vett mértékek matematikája!


Okos Árnyék (vita) 2022. február 2., 13:58 (CET)


Gyűjtődoboz


Ezek az allapjaid lesznek, ha a felhasználói lapodra kiteszed az alábbi boxot, mindig könnyen eléred a lapjaidat.


Az alatta lévő baloldali üdvözlő sablont Te hozhatod létre ha akarod, mert így csak egy közös üdvözletet tudsz csak küldeni (olyat amit Te is kaptál). Csak azokat üdvözöljük, akik már valamit létrehoztak - legalább egy bemutatkozást.


A jobb oldalon hozd létre a lapjaidat, és rá is kereshetsz azokra, vagy a legalsóban kereshetsz más lapokra.

Képek
Allapok
Kellékek
Tippek
Sablonok
Segítség
Linkek

Új felhasználók üdvözlése

ÜdvözletIP-ÜdvözletÜdvözlet-angolÚj allap[szerkesztés]Új vita allap[szerkesztés]Allapok Keresése[szerkesztés]Cikkek keresése[szerkesztés]Ez a Wikikönyvek egyik felhasználói lapja.
Ha ezt a lapot nem a Wikikönyvekben olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen felhasználónak valószínűleg nincs kapcsolata a Wikikönyveken kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti felhasználói lapot a https://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Okos_%C3%81rny%C3%A9k címen találod meg.
Wikimédia Alapítvány