Szerkesztővita:Xbspiro

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözöllek Kedves Xbspiro! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyvben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: (~~~~).Amiben tudok, szívesen segítek...

A "Társalgó"-ban feltett kérdésedre válaszoltam.

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! - Üdv. » KeFe « Sisyphos.GIF vitalapomIRC 2009. július 6., 18:17 (CEST)

Azonnali[szerkesztés]

A fenti két mondat nem véletlenül maradt benne! Itt eléggé sok a gyakorlatlan szerkesztő, az Ő tájékoztatásukra és a törlendő fájlok elérésére - kérésre, valamint a törlést végző admin munkájának megkönnyítésére illesztettem be. Ezért azokat visszaraktam! A többi stimmel. - Üdv. » KeFe « Kefe.gif vitalapom 2011. július 30., 14:15 (CEST)