Szerkesztővita:Tauszpraktik

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözlet!

Üdvözöllek Tauszpraktik! a Magyar Wikikönyvekben!
Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyvben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azt (azokat) a megfelelő oldalra. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ( ~~~~ ).

Ismételten elnézést kérek, nem volt tudomásom arról, hogy jogvédett anyagot tettem fel. Abban, hogy a "Szakácskönybe"-való-e, vagy sem, - nem vitatkoznék, de lehetnek más vélemények is.

Azonban üdvözlöm azt az ötletet, hogy a Wikikönyvekben is elhelyezhetők lennének ezek a tanácsok. A törölt részek is visszaállíthatók egy admin segitségével, csak kérni kell. Aztán a visszaállított lapot át lehet nevezni, ill átmozgatni ha ez szükséges. Amiben tudok szívesen segítek.

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! - - Üdv. » KeFe « Nyíl.gif Vitalapom 2007. május 31., 18:49 (CEST)