Szerkesztővita:Tarkvinius Superbus Prius Enterioer Megalotus Candidatus Monitor

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözlet!

Üdvözöllek Tarkvinius Superbus Prius Enterioer Megalotus Candidatus Monitor! a Magyar Wikikönyvekben!
Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyvben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azt (azokat) a megfelelő oldalra. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ( ~~~~ ).

Hát, igen hosszú nick nevet választottál magadnak! Én nem tudom, nem is értem, hogy ez mire lenne jó, talán elmagyarázhatnád a vitalapomon? Minden esetre javaslom, hogy változtasd meg rövidebb névre, nem csak azért mert a wiki projektekben ez nem szokás, hanem, mert ezt eléggé nehéz lesz megjegyezni, kezelni.

Annak persze örülök, hogy olvasgatsz és ha hibát találsz javítod is. Meglátod hamarosan szerkesztő lesz belőled. Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! - - Üdv. » KeFe « Nyíl.gif Vitalapom 2007. augusztus 31., 09:32 (CEST)[]