Vita:Wittich Zsuzsanna írásai/Luciferi Víziók

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

Feltöltöttem az első színt. Megoldottam a dőltbetűs jelölést. Légyszi, segíts tovább jutni. Nem tudom, hogyan lehetne elérni, hogy a párbeszédek mindig új sorban kezdődjenek, úgy mint a szerkesztő lapon.

A másik kérés: Hogyan lehetne most ezt, meg az előzőleg küldött 5.szín + párbeszédet egy lapra hozni a szép címlappal, amit szerkesztettél?

Nem könnyű dolog ez, de ha bíztatsz, meg segítesz, akkor lesz türelmem.

Mára ennyi. Jó éjt.

Az üzenet végét átraktam a vitalapomra, mert az nem a könyvel kapcsolatos volt. Létrehoztam, és néhány praktikus dolgot is elhelyeztem a könyved lapjain. Természetesen segítek, de mindig kevesebbet. Mert ha elolvasod az ajánlott lapokat, egyre többet fogsz tudni és egyre kevésbé támaszkodsz segítségre. A formázással kapcsolatos dolgokat a Segítség/Wiki jelölőnyelv oldalon találod meg. - Üdv. » KeFe « vitalapomIRC 2009. január 19., 11:00 (CET)[válasz]

Megcsináltam az óriási betűkkel a címlapot! Viszont szebb lenne az a barna szín. Az ötödik szín a párbeszéddel kellene abba a rekeszbe, ami a fő címlap alatt van . Már ez készen volt kéteszer is, de nem találom most. A többit alakítom. Folytatom este. Zsu.

Ha valamit változtatsz egy lapon, akkor először nézd meg az Előnézet megtekintése gombbal, és csak akkor mentsd le, ha valóban úgy néz ki, ahogy elképzelted.
  - Üdv. » KeFe «  vitalapomIRC 2009. január 30., 08:38 (CET)[válasz]


Szia Feri, köszönöm, szép lesz így. Mit szólnál, ha megcserélnénk a "LUCIRERI VÍZIÓK" elhelyezését, az alcímmel(Madách Imre Az Ember....) Azt szeretném elérni, hogy ha valaki bepötyögi a keresőbe, hogy AZ EMBER TRAGÉDIÁJA, akkor ez is kijöjjön a listára. De még ezzel ne siess, hanem csak akkor, ha teljesen készen lesz. Köszi mégegyszer, folytatom a munkát: Zsu

Címlap[szerkesztés]

Egyszerűen gyönyörű a címlap. AttishOculus 2009. február 17., 13:44 (CET)[válasz]

Köszi az elismerést, jólesett - Üdv. » KeFe « vitalapomIRC 2009. február 17., 13:49 (CET)[válasz]