Szerkesztő:FBöbe/sablonok

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

Ezen a lapon gyűjtöm a hibás nevű sablonokat.

Fejrész; Bármely lap fejrészeként, vagy a lap teljes egészének a stílusát adja meg, (mivel nincs lezárva: </div>-el). Van itt Irányelv fej, Wikikönyv fej, Segitség fejlap, de ezeket túl hosszú elnevezésnek tartom. Lehetne Fejrész1, 2, 3 4,...Lapstilus1, 2, 3, 4,... Ez utóbbi elnevezés azért is előnyös, mert ha megakarod vátoztatni, akkor csak a számot kell javítani. Tehát bármely lapon alkalmazható, cserélhető. Ebben az esetben a "Gyakran használt sablonok" listájába is fel kell venni, hogy bárki használhassa, illetve ott megnézheti, mely szám mit takar. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. június 15., 14:10 (CEST)
De ezeket a fejrészeket direkt ezeknek a lapoknak a megkülönböztetésére használjuk, ezért más lapon nem használhatók. Szerintem nem olyan hosszú név az Irányelvek/fej vagy Segítség/fej. Egyébként miért nem a salbon vitalapján vitatkozunk? FBöbe 2006. június 16., 09:34 (CEST)
Nem akarok vitatkozni, csak azt értsd meg, hogy mindenki minden lapon használhat színeket. Ha a sablon:fejrész szine tetszik, hát használja azt, de válogathat a sabloní:fejrész1,2,3 - vagy a sablon:stílus1,2,3 sablonokban megadott színek közül. A két sablon között az a különbség, hogy az első nincs div -el lezárva. A lapba beillesztés után, addig lesz színes, amíg a lapon nem ad meg a szerkesztője két div utasítást a szokott módon </> jelek között. Ha a stilus sablont valahol beilleszti, akkor ez már tartalmazza ezt a két div -et. Nincs több időm magyarázni, mert mennem kell, de talán érthető voltam. Ha mégsem akkor próbáld ki valamelyik lapon külön-külön. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. június 16., 15:16 (CEST)