ELTE IK specik/Web-fejlesztés 2.

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.


Kredit: 4

Ha a web1-et ingyenkredit miatt vetted fel, akkor ezt nem biztos, hogy érdemes, mert itt már programozás megy, de ha van benned vágy a JavaScript és a PHP megismerésére, akkor vedd fel bátran. (kb 3/4ed rész JS 1/4ed rész PHP a félév anyaga). 2012 tavaszi félévben 1. beadandónak PACMAN-t kellett írni (de már akkor is el lett fogadva ha nem a falat ette meg)

Pro: Megtanulhatod a JavaScript alapjait, és a PHP-ba is beleszagolhatsz kicsit. 2. beadandó PHP volt: Álláshely nyilvántartó/regisztráló rendszer. (MySQL nem kellett, fileba kellett)

Kontra: Ha hánysz a JStől, és PHP a vágyad, akkor muszáj lesz megenned a JavaScript nevű békát, és utána kaphatsz egy kis PHP sütit. (Véleményem szerint nem nagyon adják le az anyagot, csak egy kis ízelítőt kap az ember a dolgokból (főleg JS-ből)). A gyak kötelező, bármekkora guru is vagy belőle.

Számonkérés: 2 beadandó, amire egyenként -0,5 0 vagy +0,5 pontot kaphatsz, azaz összesen -1-től 1-ig, amely a ZH-n fél vagy egy egész jegy javítást vagy rontást jelent. Az év végi ZH-t mindenképp meg kell írnod legalább elégségesre, de ha megvan a +1 jegy akkor már hármas meglesz.

Ajánlott tanár: Illés Zoltán(+2), Horváth Győző(+6),

Fincsi-Faktor: a félév végi ZHt a gyakvez javítja... (ránéz, 5perc, működik, mehetsz haza)


◄-- Előző lap: Web-fejlesztés 1.           ▲ Kezdő lap: ELTE IK specik           --► Következő lap: Web-fejlesztés 3.