Vita:Címerhatározó/Péchy címer

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Köszönöm a kiegészítéseket, de az illendőség is úgy kívánja, hogy azokról ertesítsük a szerkesztőt, hogy a Címerhatározó szerkezete egységes maradhatjon. Továbbá a változtatónak létre kellene hoznia egy saját szerkesztői adatlapot, ahol üzenni tud számára a szerkesztő is. Ezenkívül rendkívül zavaró, mi több súlyos hiba, ha egy kívülálló a már meglevő Péchy címert egy teljesen más Péchy család címerével váltja fel, miközben két külön címerről és családról van szó. Az efféle manipuláció egyáltalán nem kívánatos, mert csak a szerkesztő éberségén múlik, hogy a Címerhatározó tudományos integritása a laikus barkácsolókkal szemben is megtartható legyen. --Szegedi László 2009. november 18., 11:23 (CET)


Hmm.. bocs, feltételeztem, hogy az "alarm" rendszer működik, s nem kell a szerkesztő[ke]t külön is értesít[g]etni. Ezenkívül rendkívül zavaró, mi több súlyos hiba, ha egy bévülálló nem tudja, hogy EGY címerről és EGY családról van szó :) - mindenesetre felteszem az időközben jó minőségben lefotóztatott címereslevelet stb, talán igy tisztább a kép. --kobold 2009. december 19., 11:14 (CET)

Köszönöm az újabb kiegészítést. Így most már minden a legnagyobb rendben van, főképp, hogy már tudunk kommunikálni is egymással. Nagy öröm a feltöltött címereslevél közlése. Nagyon jó lenne, ha minden új adatközlő így járna el. Valóban ugyanazon családról van szó, ami az én figyelmetlenségem volt.--Szegedi László 2009. december 25., 15:02 (CET)