Szerkesztő:Wittizsu/Képhasználati engedély

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Dátum:   29/04/10 3:02 PM
Feladó:  KeFe <kefe45KukaCupcmailPonThu> 
Címzett: KeFe <kefe45KukaCupcmailPonThu> 
Tárgy: 	Wittizsu szerkesztőnek küldött Wikikönyvek e-mail Képhasználati engedély
Méret: 	3 KB

Szia Zsu! Légyszíves az alábbi levelet a lányod e-mail címére továbbítani...:

Keves Eostar Kamala! Ezúton szeretnék engedélyt kérni arra, hogy a weblapodon szereplő képeket felhasználhassak.

A képet a Wikipédia szabad lexikon (http://hu.wikipedia.org/) és testvér projektjeiben szeretnénk felhasználni. A lexikont bárki szerkesztheti, és a tartalma garantáltan szabadon felhasználható bárki számára; célunk a pontos, objektív szócikkek létrehozása minden fontosnak tartott témában. A Wikipédia jelenleg az internet legnagyobb közösségi tudásbázisa, több, mint 250 nyelven összesen több mint 10 000 000 szócikkel.

A képeket illusztrációként használjuk cikkeinkhez. Erre akkor van lehetőségünk, ha a kép jogtulajdonosa a kép szabad felhasználásához hozzájárul.

A projekt csak törvényesen elérhető, szabad képeket használ. A szabad felhasználás alapja az, hogy a képet a tulajdonosa egy szabad licenc-szerződés keretében engedje publikálni.

Szeretnélek arra megkérni, hogy tedd lehetővé ezen kép szabad licenc alapján való felhasználását. Projektünk erre a "Creative Commons" (http://creativecommons.org/) szervezet licenceit javasolja, melyek közül a "CC-BY-SA-2.5" illetve "cc-by-sa-3.0" nevű kifejezetten arra jó, hogy a képeket szabadon fel lehessen használni, de a forrást mindig meg kelljen jelölni. Ennek rövid, illetve hosszú szövege a http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/ linken olvasható.

Eostar Kamala levele[szerkesztés]

Forwarded Message 
From: Eostar Kamala <eostarpöttykamalaKukaCgmailpöttycom> 
To: Wittich Zsuzsanna <wittizsuKukaCyahoopöttycom> 
Sent: Thu, April 29, 2010 9:29:17 PM 
Subject: Wikikönyvek e-mail Képhasználati engedély

Kedves Kelemen Ferenc, Hozzájárulok, hogy a weblapjaimon lévő képek a "cc-by-sa-2.5", vagy "cc-by-sa-3.0" szabad licenc alapján felhasználható legyen. Ezúton is köszönöm, hogy a weboldalon a dalaim és a fényképeim az érdeklődök rendelkezésére állnak. Üdvözlettel: Eostar Kamala (Gavaller Eszter) -- Eostar Kamala "I am because we are." 707 540 2240 www.myspace.com/eostarkamala