Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Mcsaba

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Itt hagyhatsz üzenetet | Közreműködéseim |

Dátum: 2024. június 16.

Szeretettel üdvözlök mindenkit, akik soraimat olvassák!

Magamról[szerkesztés]

Molnár Csaba vagyok és egy erdélyi kisvárosban, Kézdivásárhelyen születtem 1958 ban. Azóta - csekély 55 év leforgása alatt sikerült szívből igazán beleszeretnem az erdőkbe. Ezt ugyanis az írásaim is bizonyítják. Hét regényt sikerült írnom eddig, amelyekben elkerülhetetlenül ki vannak emelve a hegyek, patakok... erdei kis kunyhók... no meg aztán az ottan élők történetei.

Nem vagyok író. Még távolról sem. Egyszerű kétkezi munkásember vagyok. Viszont a hétköznapi életre figyelve - egy kevés ezoterikus beállítottsággal - a különféle lelki benyomásaimat valamiként szeretem kivetíteni. ... Aztán pár éve, amikor elolvastam Wass Albertnek a funtineli boszorkányát, hát egy az egyben szerelmes lettem annak a lényébe. Annyira, hogy egy egész reális példából merítve sikerült megírnom azt a regényt, amely itt megtalálható. Eddig csak ezt az egyet Amikor a fák meghalnak sikerült Ke Fe segítségével feltennem. És ezt hálásan meg is köszönöm Neki. ... Aztán a továbbiak során, ha úgy adódik még nekirugaszkodok.

Ha történetesen valaki elolvassa, vagy csak beleolvas a könyvbe, csupán annyi érdekelne, hogy mennyire sikerült megszeretnie az erdőket, vagy a Funtineli boszorkányt (?).


Még az év bezárása előtt sikerült még egy regényemet feltennem, amely szintén a Nagy Természet iránt való szeretetemet tükrözi.

A címe:
Az elvarázsolt hegygerinc


Ez a Wikikönyvek egyik felhasználói lapja.
Ha ezt a lapot nem a Wikikönyvekben olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen felhasználónak valószínűleg nincs kapcsolata a Wikikönyveken kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti felhasználói lapot a https://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Mcsaba címen találod meg.
Wikimédia Alapítvány