Ugrás a tartalomhoz

Sablon:Usurpation requested

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

Névelbirtoklási kérés

[szerkesztés]

Helló, Usurpation requested. A bürokraták üzenőfalán szerepel egy kérés, hogy az azonosítódat más szeretné Wikipédia-cikkek szerkesztésére használni, mivel azt te nem használtad jelentős mennyiségű szerkesztésre az elmúlt időszakban. A szabályok szerint egy hét áll rendelkezésedre ahhoz, hogy ezt a kérést visszautasítsd.

Ha beállítottad az e-mail címedet, akkor várhatóan e-mailben is fogsz kapni értesítést erről a kérésről.

Ha nem ellenzed a kérést, hogy azonosítódat átnevezzük, akkor a legjobb, ha bejelentkezel, és hagysz erről egy rövid, aláírt üzenetet (lehetőleg ezen a lapon is!), és ha szeretnéd, megnevezheted azt az új azonosítót, amire a tiédet átnevezzük.

Ha nem teszel semmit, akkor az azonosítódat 7 nap múlva átnevezzük egy általános formára. Ezután bármikor kérheted ennek egy általad kívánt azonosítóra való átnevezését.

Ha ellenzed az átnevezést, akkor jelentkezz be, és jelezd a tiltakozásodat (lehetőleg ezen a lapon is!), valamint szerkessz szócikkeket, mert azokat a szerkesztőket, akik valóban szerkesztik a Wikipédiát, nem nevezzük át. Vedd figyelembe, hogy ha csak azt írod, hogy ellenzed, de pár héten belül nem végzel jelentős mennyiségű szerkesztést, akkor az azonosítódat ennek ellenére átnevezhetik.

Az átnevezés után is megmarad minden adatod, a szerkesztéseid listája, a beállításaid, és a többi, valamint továbbra is szerkeszteni fogod tudni az enciklopédiát az új azonosító segítségével.

Köszönjük segítséged!