Sablon:Blokkolt azonosító

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Ambox warning pn.svg Az azonosítódat blokkoltuk, mert a felhasználói név elfogadhatatlan volt. Ha a blokkot érvényesítő adminisztrátor által a konkrét intézkedéshez fűzött indoklást szeretnéd megtekinteni, itt találod. Ha folytatni kívánod a szerkesztést, hozz létre új azonosítót. Ha nem értesz egyet a blokkal, a Wikitanács révén, illetve e-mailben reklamálhatsz.

Ha az új regisztrációval sem tudsz szerkeszteni, előfordulhat, hogy a Wikikönyvek szoftvere automatikusan letiltotta az IP-címedet. Hacsak nem kaptál más okból is blokkot, akkor ez nem szándékos intézkedés volt: jelezd levélben valamelyik adminisztrátornak, visszaállítják a szerkesztési jogaidat.

Ezt a sablont az adminisztrátorok használják.

Ezzel a sablonnal a nevének és szövegének megfelelően elsősorban az elfogadhatatlan felhasználói név (lásd: Azonosító), másodsorban az egyéb okok miatt véglegesen blokkolt azonosítókat jelöljük meg.
Lásd még: Nem_megfelelő_azonosító.

Figyelem!

Ha nem csak felhasználói lapot jelölsz vele, hanem a vitalapot is, substolva használd, és vedd ki belőle a kategóriábasorolást, bőven elég, ha a felhasználói lap szerepel benne. De még egyszerűbb, ha a vitalapot átirányítod a felhasználói lapra, az ott szereplő értesítésre. A sablon a felhasználói lapot elhelyezi a Blokkolt azonosítók kategóriájában.