PC tanácsok/Az Automatikus frissítések funkció bekapcsolása

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

PC tanácsok

Az Automatikus frissítések funkció bekapcsolása
  • Kattintson a Start gombra, és válassza a Vezérlőpult parancsot.
  • Attól függően, hogy a Vezérlőpult klasszikus vagy kategórianézetét használja, válasszon a következő lehetőségek közül:
  • Kattintson a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
  • Kattintson a Teljesítmény és karbantartás hivatkozásra, azután a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
  • Kattintson a kívánt beállításra. Ne válassza az automatikus frissítések kikapcsolását.

A PC biztonsági felülvizsgálata...[szerkesztés]

Népszerű letöltések :C

DirectX End-User Runtime Web Installer A Microsoft DirectX End-User Runtime frissítéseket biztosít a DirectX 9.0c és korábbi verzióira - és alapvető Windows® technológiát alkalmaz, mely nagy sebességű multimédiás és játék a PC-re alkalmaztak.

A Windows XP Service Pack 3 hálózati telepítőcsomag informatikusoknak és fejlesztőknek Ez a telepítőcsomag olyan informatikai szakemberek és fejlesztők letöltése és telepítése több számítógépre a hálózaton. Ha frissítése csak egy számítógépet, kérjük, látogasson el a Windows Update at http://update.microsoft.com.

Microsoft Access Database Engine 2010 terjeszthető Ez a letöltés telepíti olyan komponenseket, amelyek megkönnyítik az adatátvitelt a 2007-es Microsoft Office rendszer és a nem Microsoft Office alkalmazásokban.


A Windows Installer 3.1 terjeszthető (v2) A Microsoft® Windows® Installer egy alkalmazás telepítését és konfigurálását szolgáltat. WindowsInstaller-KB893803-x86.exe a szabadon terjeszthető csomagja telepíti vagy frissíti a Windows Installert.

2007-es Office System Driver: Data Connectivity Components Ez a letöltés telepíti olyan komponenseket, amelyek megkönnyítik az adatátvitelt a 2007-es Microsoft Office rendszer és a nem Microsoft Office alkalmazásokban.

Microsoft Windows Mobile Device Center 6.1 for Windows Vista (32-bit) Ez az új verzió a Windows Mobile Device Center kulcsfontosságú fejlesztéseket és új funkciókat támogatja a Windows Mobile 6 rendszerű eszközön.

A Windows Mobile Device Center 6.1 alkalmazás csak a Windows Vista alatt működik.

A Windows Server 2003 Resource Kit Tools A Microsoft® Windows® Server 2003 Resource Kit eszközök olyan eszközök segítségével a rendszergazdák racionalizálása menedzsment feladatokat, mint a hibaelhárítás operációs rendszer kérdésekben, ügyvezető Active Directory, beállítani hálózatot és a biztonsági funkciókat, és automatizálja az alkalmazások telepítését.

Windows Driver Kit 8.1 Update 1 A Windows Driver Kit (WDK) integrálják a Microsoft Visual Studio és hibakeresés Tools for Windows.

Kernel módú illesztőprogram-keretrendszer 1.11 frissítés a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 KMDF 1.11 frissítést Win7 és Win Server 2008 R2 rendszerekre.

   :P