Ugrás a tartalomhoz

Külföldi helyzetről magyar orvosoknak/Egyesült királyságbeli locum munkákat közvetítő ügynökségek

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.

Az alábbi lista a startpage.com kereső találataiból készült, „locum medical uk“ kereső kifejezéssel. Nem tartalmazza azokat, amelyek csak GP-ket közvetítenek. Az egyes ügynökségek szakaszaiban a tényeket követően személyes tapasztalatokat olvashatunk, és várunk továbbiakat.

Kérés e lap szerkesztőihez[szerkesztés]

Kedves szerkesztőtársak! Kérlek Titeket, hogy személyes tapasztalataitokat írjátok Ti is meg az egyes ügynökségek szakaszainál, az „aláírás és időbélyeg” funkciót használva. Nagyon köszönöm! --Gaborgulya (vita) 2013. október 8., 17:09 (CEST)

Ügynökségek listája[szerkesztés]

A24 Group[szerkesztés]

http://www.a24group.com/ Több cég egyesítésével jött létre, a tulaj megvásárolt versenytársakat. Orvosoknak két cégük kínál locum munkát: (1) Ambition 24Locums http://www.a24locum.co.uk/ (lentebb részletezve) és (2) LSUK. "Locum Services of the UK" (lentebb részletezve)

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Kapcsolatfelvelő email-emre 1,5 munkaóra után kaptam választ. -- 2013. április 12., 17:06 (CEST) * Eztán nem történt semmi. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem. -- 2013. október 2., 20:25 (CEST) * Eddig nem tettek rám jó benyomást: az ügyintéző nem látta át, hogyan megy az "occupational health check", többször tévesztett és korrigált, lényeges kérdéseket figyelmen kívül hagyott. Az előírt személyes "interjút" egy futrinka személy bonyolította, sokat késett, egy Heathrow közeli hotel előcsarnokában találkoztunk, ő hozott egy laptop-ot és egy elemes scanner-t, aztán engem kérdezett, hogy mit kell szkenelnie. Kérdésekre nem tudott válaszolni; szkenelés után kitöltött egy nyomtatványt, hogy megvolt a személyes interjú. --Gaborgulya (vita) 2013. október 8., 11:48 (CEST)

MEDACS Healthcare[szerkesztés]

http://www.medacs.com/ doctors@medacs.com

Sokféle telefonszámon elérhetők különböző munkatársaik, és az ügyintézés során meg szokták adni, milyen számon hívjuk őket. Van azonban egy 0800 442200 ingyen hívható számuk is (akár Skype-ról), bárkit tudnak kapcsolni. Amikor ők hívnak, akkor a telefon a 01756703000 vagy 01756702220 számot jeleníti meg.

A honlapjukra kiteszik a friss munkákat, így onnan lehet a munka kínálatukról tájékozódni. Telefonon felhívva őket valamivel bővebb kínálatot nyújtanak, mert többnyire pár óra késéssel teszik föl a honlapjukra az újdonságokat. Telefonon a kórházak neveit is megmondják, a honlapra csak a régiót írják ki (hogy ne segítség a konkurrenciájukat). Telefonon hívva őket más kereső eljárást használnak arra, hogy mely munka felelhet meg a kérdezőnek, a honlapon néha lehet olyan munkát találni, ami passzol, de a keresőjük nem adta ki a telefon során.

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Ez volt az egyetlen ügynökség a sok között, akik még a GMC regisztráció végbemenetele előtt kapcsolatba léptek velem, így kiemelkednek a szememben. Abban is kiemelkedők, hogy az alacsony kanyaró (measles, morbilli) titerem ellenére egy hónapos, ideiglenes egészségügyi engedélyt adtak a munkához az első MMR oltásom után (mások 2 db MMR oltáshoz vagy egy ismételt, kellően magas titerhez kötötték az engedélyt, és nem igyekeztek ideiglenes engedélyt adni). Ezalatt az egy hónap alatt még csak egy UK referenciát sikerült szereznem, ami számos kórháznál nem elég. Mindenesetre az ideiglenes eü engedély egy hónapja alatt egy referenciával a MEDACS nem tudott nekem foundation year 1 avagy junior house officer munkát szerezni. Az eddigiek alapján tehát lehet, hogy ügyesebben intézik az foglalkozásegészségügyi vizsgálatokat, mint mások, de az ezzel nyert idő alatt nem tudtak munkát adni. --Gaborgulya (vita) 2013. október 25., 15:35 (CEST)

ProMedical[szerkesztés]

http://www.promedical.co.uk/ info@promedical.co.uk

Locum Placement Group[szerkesztés]

http://www.locumplacementgroup.co.uk/ info@locumplacementgroup.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre azt válaszolták, hogy "6 months previous experience of working directly for an acute NHS organisation" kell, ‘Clinical Attachment’ vagy NHS munka. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és 2 hó observership. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 19:53 (CEST)

Team24[szerkesztés]

http://www.team24.co.uk/ info@team24.co.uk

MP Locums[szerkesztés]

admin@mplocums.com

Core Medical[szerkesztés]

http://www.core-medicalrecruitment.com/ Önéletrajzot (és üzenetet) lehet feltölteni a honlapjukon: http://www.core-medicalrecruitment.com/contact-us.asp

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

A honlapon megadott info@cmrec.com email cím hibát válaszolt: „Name service error for name=cmrec.com type=MX: Malformed or unexpected name server reply”. A problémát jeleztem a cégnek -- 2013. április 12., 16:21 (CEST) * Az önéletrajz feltöltési funkció használata után automatikus email-t küldtek, benne egy „CV Template.doc” file-t (mely alighanem ugyanaz, mint a letölthető http://www.core-medicalrecruitment.com/downloads/CV%20Template.doc). -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 16:32 (CEST)

Primecare[szerkesztés]

locums@primecare.uk.net

Scanloc[szerkesztés]

info@scanloc.com (Közvetítenek UK munkát? Vagy csak svédországit?)

GreatHealthCare[szerkesztés]

greathealthcare.co.uk info@greathealthcare.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:04 (CEST)

Head Medical[szerkesztés]

info@headmedical.com

Triple West Medical[szerkesztés]

web@triplewestmedical.com

TLA Group[szerkesztés]

info@tlagroup.co.uk

Globe Locum[szerkesztés]

info@globelocums.co.uk

Geneva Health[szerkesztés]

info@genevahealth.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban írtam a honlapon található info@genevahealth.co.uk címre de a következő válasz jött: „The e-mail address you entered couldn't be found.” Ma regisztráltam könnyen, de a UK house officer keresés nem hozott találatot. Várom, hogy jelentkezzenek.--Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 21:06 (CEST)

Phoenix Locums[szerkesztés]

recruitment@phoenixmed.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban a recruitment@phoenixmed.co.uk címre küldött email-emre „554 5.7.1 Mail appears to be unsolicited” válasz érkezett. Ma regisztráltam, feltöltöttem az önéletrajzom; kiválasztottam pár állást és jelentkeztem. A honlapon valami script mindig lefagyott, de lehetett használni.--Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:56 (CEST)

PL UK[szerkesztés]

Üzenetküldés a honlapjukon: http://www.pluk.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=162

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

A honlapon küldött üzenetemről azonnal visszaigazoló email-t kaptam, mely az én üzenetemet nem tartalmazta. -- 2013. április 12., 13:46 (CEST) * A kezdeti érdeklődésre nem reagáltak, ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem. Most is rögtön visszaigazoló email jött a support@healthsectorpersonnel.com címről. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:39 (CEST)

Medicus Locums[szerkesztés]

contact@medicuslocums.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:12 (CEST)

DRC Locums[szerkesztés]

WebJobs@DRCLocums.Com

LAK Locums LTD, Medical Recruitment[szerkesztés]

http://www.laklocums.co.uk/ doctors@laklocums.co.uk 01132379690

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Csütörtöki napon küldött email-emre azonnal „out of office” automatikus válasz érkezett, miszerint hétfőn fog csak tudni válaszolni. Ennek ellenére pénteken érdemben válaszoltak. -- 2013. április 12., 15:22 (CEST) * Ez eddig az egyetlen locum cég, ami úgy kezdett el állásokról email-eket küldeni, hogy nem került (még) sor velük személyes találkozásra. -- 2013. október 17., 18:23 (CEST) * FY1 szintű munkáról hírt mindeddig egyet sem küldtek, pedig magasabb szintűről sokat – lehet, hogy olyannal nem foglalkoznak. Az új munka híreik többsége A&E SHO és registrar műszakokról szólt. --Gaborgulya (vita) 2013. november 23., 13:41 (CET)

Holt Doctors[szerkesztés]

reg@holtdoctors.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership. Az MDN kéréssel küldött email-eket egy plusreceive@medicinternational.co.uk email címről igazolják vissza. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:00 (CEST)

National Locums[szerkesztés]

contact@nationallocums.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:20 (CEST)

Directmedics[szerkesztés]

info@directmedics.com

YW[szerkesztés]

Doctors@ywhealthcare.com

Capital Medical Locums[szerkesztés]

doctors@capitalmedicallocums.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem.--Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 21:09 (CEST)

Pulse[szerkesztés]

jobsfordoctors@pulsejobs.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a GMC regisztráció és az observership. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 19:40 (CEST)

Go Locum[szerkesztés]

info@go-locum.co.uk

HCL[szerkesztés]

service@hcldoctors.com http://www.hcldoctors.com/

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Kapcsolatfelvelő email-emre 5,5 munkaóra múltán válaszoltak. 2013. április 12., 16:48 (CEST) — Mivel erre én nem reagáltam, bő 3 hét alatt 5 emlékeztetőt küldtek, majd elhallgattak. Aug elején értesítettek, hogy a cég kitüntetést kapott. Aug 9-én „long term Emergency Medicine vacancy” állásról kérdezték, hogy érdekel-e. Válaszoltam, de nem kaptam eztán választ. Ma elküldtem nekik a dokumentumokat, amiket a MEDACS és az ID-Medical is kért. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 19:27 (CEST)

LSUK Locum Services[szerkesztés]

info@locumservicesuk.co.uk http://www.locumservicesuk.co.uk/ Az A24 Group része.

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a GMC regisztráció és az observership. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 19:36 (CEST)

Medecho[szerkesztés]

doctors@medecho.com

ProMedical[szerkesztés]

info@promedical.co.uk

Coyles[szerkesztés]

Üzenetküldés a honlapjukon: http://www.coyles.co.uk/m/h/Contact/Call_me_Back/168/

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Azonnali email visszaigazolást nem küldtek a honlapjukon küldött üzenetemre. -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

MedicsPro[szerkesztés]

info@medicspro.com

Locums Online[szerkesztés]

info@locumsonline.com

First Medical[szerkesztés]

info@first-medical.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Kapcsolatfelvelő email-emre 32 perc múlva válaszoltak. -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

Nationwide Locum Services[szerkesztés]

enquiries@nationwidelocumservices.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:08 (CEST)

Medical Staffing[szerkesztés]

info@medical-staffing.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Az info@medical-staffing.co.uk címre küldött email-em hibajelzést hozott: „User unknown (in reply to RCPT TO command)” -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

RIG Locums[szerkesztés]

info@riglocums.com

CES Locums[szerkesztés]

jobs@ces-locums.com

Mediplacements[szerkesztés]

info@mediplacements.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem.--Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:43 (CEST)

Agenda Recruitment[szerkesztés]

http://www.agendalocumrecruitment.co.uk/ medical@agendarecruitment.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Kapcsolatfelvelő email-emre 12 perc múlva válaszoltak. -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

Midas[szerkesztés]

web@midasmedicalrecruitment.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

A web@midasmedicalrecruitment.com címre küldött email-em hibajelzést hozott: „No such user here (in reply to RCPT TO command)” -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

Medic International[szerkesztés]

register@medicinternational.co.uk

Locum Staffing LTD.[szerkesztés]

info@locumstaffing.co.uk

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Kapcsolatfelvevő email-emre 13 perc múlva válaszoltak, a következőt: „We are not currently recruiting hospital doctors but expect to be doing so in the future. If you would like to send me your CV I would be happy to put your details on our system and contact you at such a time as we may be able to put job opportunities your way.” -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

MPP Locums[szerkesztés]

(Medical Professional Personnel Medical Professional Personnel). Üzenet küldhető nekik a honlapjukon: http://www.mpplocums.co.uk/contact-us.html

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Honlapjukon küldött üzenetemre azonnal automatikus visszaigazolást kaptam, mely az én üzenetemet nem tartalmazta. -- Gaborgulya (vita) 2013. április 12., 13:46 (CEST)

ID Medical[szerkesztés]

info@id-medical.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Személyes találkozásunkra a Milton Keynes-i irodájukban került sor. Elmondták, hogy üzleti stratégiájuk, hogy jó személyes kapcsolatot tartanak fönt az ügyfeleikkel, és ezt valóban éreztem is. A félreértést, hogy a London-i avagy MK-i irodájukba menjek azzal kompenzálták, hogy MK-ben autóval kijöttek értem a vasútállomásra. A személyes találkozó, papírok eredetijének bemutatása gördülékenyen ment. Gyorsan tartottak nekem egy BLS tanfolyamot is kb. 15 percben; nem volt olyan alapos, mint kb. 2 éve a St Georges-ban, de a lényeg benne volt; az elvégzését igazolják a jövőbeli munkaadóknak, de nekem csak £85 ellenében adtak volna igazolást. Hangsúlyozták, hogy nem szeretik, ha az orvosok más ügynökségeknél is regisztrálnak, mert kellemetlen, ha ugyanaz a kórház több ügynökségtől is megkapja ugyanazt az önéletrajzot különböző óradíj megjelölésekkel. Megmutatták, hogy hol dolgozik a „team”: egy nagy csarnok, ahol vagy 200 telefonügyintéző beszél a fejhallgatós telefonján, a számítógépe előtt ülve – nagy szervezettség benyomását tette rám. --Gaborgulya (vita) 2013. október 8., 17:19 (CEST)

Empire Locums[szerkesztés]

web@empire-locums.co.uk

British Medical Jobs[szerkesztés]

info@britishmedicaljobs.com

Személyes tapasztalatok[szerkesztés]

Áprilisban küldött érdeklődő email-emre nem válaszoltak. Ma újra írtam nekik, jelezve, hogy megvan a full GMC regisztráció és az observership; CV-t is küldtem. --Gaborgulya (vita) 2013. október 2., 20:15 (CEST)

A munkaerő-felvétellel foglalkozó ügynökség használata költséghatékony és hatékony módja lehet a házon belüli toborzáshoz képest, ha Ön a legtöbbet hozza ki az ügynökségből. A foglalkoztatási vagy munkaerő-felvételi ügynökség olyan vállalat, amely mind a munkaadók, mind az álláskeresők számára szolgáltatást nyújt . Az álláskeresőket állandó munkahelyekre helyezi. Számos vállalkozás és vállalat használja a foglalkoztatási vagy munkaerő-felvételi ügynökségek szolgáltatásait, hogy megfelelő munkavállalókat találjanak.

 	+ 	

A [munkahelyek orvosok számára regisztráció] nagyszerű módja a munkáltatók hálózatának és a rejtett munkaerőpiacnak.

 	+ 	

A jó ügynökség munkakeresési tanácsokat és visszajelzéseket fog adni Önnek, és néhányan még mindig segítenek Önnek egy önéletrajz folytatásában. Miután csatlakozott egy ügynökséghez, legyen proaktív. Ne üljön hátra, és várja meg, hogy végezze el az összes munkát. Rendszeres kapcsolatot tartson az ügynökséggel, hogy megtalálja azokat a megfelelő munkahelyeket.