Vita:Geszti Péter

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez nem tévedés, hanem egy átirányító lap a Wikipédiában lévő cikkre!

Miközben az általa írt vers megjelenítésekor látható piros link is megváltozik, egyúttal növelhetjük a WP látogatottságát, mert az olvasó (ha netán nem ismeri), ott szerezhet információt a szerzőről. Bosszantó ha egy admin ennyire nem figyelmes...
Lehetne az is hogy a vers sablont átalakítjuk, (lebutítjuk) és akkor a címbe is beírható lehet más projektre való átirányítás. Ez utóbbit azért nem tartom jónak, mert általában a WP-ra utalunk, hiszen a szerzők életrajza ott található. Miért volna "Projekttévesztés" Miért hivatkozzunk a Wikidézetbe vagy a Wikiforrásba? Nem a tőle származó idézetekre kell utalni egy verse kapcsán és nem is a verseire, hanem az életrajzára. - Üdv. » KeFe « Kefe.gif vitalapom 2017. június 27., 05:09 (CEST)
Köszönöm, hogy leírtad, hogy miért hoztad létre ezt a lapot. (Azért nem szoktam csak úgy törölni lapokat, hanem törlésre jelölni, hogy ne egyedül döntsek valamiről, hanem – mint most is – legyen lehetősége másnak is kifejteni a véleményét.)
A lap címe biztosan hibás: olyan, mintha a Szerző névtérben lenne, de valójában a fő névtérben van, mivel itt – a Wikidézettel és a Wikiforrással ellentétben – nincs Szerző névtér (ez legjobban a vitalap címén látható: Vita:Szerző:Geszti Péter Szerzővita:Geszti Péter helyett). Sajnos igazán jó megoldás nincsen, én azt javaslom, hogy a link (a Taxinyelv/Párbeszéd 4 lapon) mutasson közvetlenül a Wikipédiára, vagy ha az nem járható, akkor esetleg nevezzük át ezt a lapot egyszerűen Geszti Péterre. – Tacsipacsi (vita) 2017. június 27., 08:47 (CEST)