Szerkesztővita:Kapcs.Ford

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözöllek Kedves Kapcs.Ford! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, Gyorstalpaló, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyv-ben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra. A receptek beírásához a "Súgó"-ban olvashatsz hasznos tanácsokat. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: (~~~~). Ha kérdésed van, írd a vitalapom-ra - Amiben tudok, szívesen segítek... Kérhetsz segítséget a Társalgóban is, az alábbi gombra kattintva:

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! - Üdv. » KeFe « Kefe.gif vitalapom 2012. április 22., 20:09 (CEST)Válasz[válasz]

Szia! Lehet hogy eltévedtél? Ez itt a Wikikönyvek, itt könyvekbe rendezve kellene beírni az azonos, vagy egymáshoz kapcsolódó témákat.

Ha ez a szándékod, akkor hozz létre egy címlapot (pl.:a könyved címe) és minden egyes allapját / pervonallal hozhatod létre. Például:

...

...

...

A címeket nem rövidítjük és a pervonal után mindig Nagybetűvel írjuk a címet. Ha tudok szívesen segítek. - Üdv. » KeFe « Kefe.gif vitalapom 2012. április 22., 20:21 (CEST)Válasz[válasz]