„Wikikönyvek:Társalgó” változatai közötti eltérés

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
→‎Új kategóriák: (új szakasz)
Samat (vitalap | szerkesztései)
32. sor: 32. sor:
</table>
</table>
</div> 2008. július 23., 23:45 (CEST)
</div> 2008. július 23., 23:45 (CEST)

== Jelölt lapváltozatok bevezetése ==

Kedves Kollégák!

A Wikipédiában várhatóan hamarosan szavazást tartunk arról, hogy szeretnénk-e bevezetni a WikiMedia jelölt lapváltozatok nevű kiterjesztését. A társprojektekben sokkal kisebb a szerkesztői létszám, de a napi szerkesztések száma is. Itt, pont a kevés szerkesztő és a folyamatos járőrözés hiánya miatt talán még fontosabb lehet a kiterjesztés bevezetése. Fontoljátok meg a dolgot!

A rendszerről bővebben olvashattok magyarul a [[:w:hu:Wikipédia:Jelölt lapváltozatok|jelölt lapváltozatok]], angolul a [[mw:Extension:FlaggedRevs|flaggedRevs]] lapon.

'''[http://sunfire.mokk.bme.hu/fr/index.php/Kezd%C5%91lap A rendszer működése kipróbálható.]'''

A szavazási javaslat szövege itt olvasható: [[:w:hu:Wikipédia:Szavazás/Javaslatok/Jelölt lapváltozatok bevezetése|jelölt lapváltozatok bevezetése]].

[[Szerkesztő:Samat|Samat]] 2008. augusztus 15., 12:30 (CEST)

A lap 2008. augusztus 15., 11:30-kori változata

Üdvözlünk!

Ez a Társalgó, a virtuális Wikikönyvek központi üzenőfala, ahova bárki felvésheti a Wikikönyvekkel kapcsolatos általános kérdéseit, amire egyikünk remélhetőleg válaszol, ha tud.

A konkrét könyveinkkel kapcsolatban azok lapjainak vitalapján, ezzel a lappal kapcsolatban ennek a vitalapján is kérdezhetsz; míg ha tesztelni, játszani, firkálni akarsz, kérjük, inkább a Homokozót használd. Az adminisztrátoroknak szóló sürgős üzeneteidet az üzenőfalukra írd.


Archiváltam

És pont. Gubb 2008. július 11., 10:24 (CEST)[válasz]

Összefüggések a topáz kémiai összetételének földtörténeti léptékű változása és a 2008 évi globális paradicsomtermés napi mennyiségátlagának csökkenése között

2007-ben egy új-zélandi paradicsom-kutató, Dr. Varry Clever nagy hatású tanulmányt adott ki Összefüggések a topáz kémiai összetételének földtörténeti léptékű változása és a 2008 évi globális paradicsomtermés napi mennyiségátlagának csökkenése között címmel, amelyben kimutatta, hogy a topáz kémiai összetételének földtörténeti léptékű változása és 2008 évi globális paradicsomtermés napi mennyiségátlagának csökkenése között az égvilágon semmiféle szignifikáns összefüggés nem található. Az eredmény sokkolta a tudományos világot, és óriási lendületet adott a témakör további kutatásának. A topáz kémiai összetételének földtörténeti léptékű változása és a 2008 évi globális paradicsomtermés napi mennyiségátlagának csökkenése közötti összefüggéseket firtató innovatív dolgozat hatására mintegy további harminc megjelent értekezés foglalkozott például csakis azzal a kérdéssel, hogy változik-e a kapott szignifikancia-koefficiens, ha az eredeti dolgozat - nevezetesen, "Összefüggések a topáz kémiai összetételének földtörténeti léptékű változása és a 2008 évi globális paradicsomtermés napi mennyiségátlagának csökkenése között" - címéből egy-egy szót a kombinatorika szabályainak megfelelő módon, szisztematikusan elhagynak, illetve felcserélnek. Pl:

  • Összefüggések a kémia földtörténeti léptékű változása és a 2008 évi paradicsomnapi topáztermés-mennyiség átlagcsökkenésének összetétele között vagy
  • 2008 évi összefüggések a paradicsom földtörténeti összetételének kémiai léptékű változása és a globális topáztermés napi mennyiségcsökkenésének átlaga között vagy
  • Változások a topáz kémiai összetételének földtörténeti léptékű csökkenése és a 2008 évi összefüggéstermés napi mennyiségátlagának globális paradicsoma között stb.

Új kategóriák

Létrehoztam két új gigakategóriát:

Az elsőbe kerül minden lap, ami a fő névtérben foglal helyet, és nem adminisztratív jellegű lap. A másodikba kerülnek a szerkesztők lapjai. a harmadik nagy gyűjtőkategória az adminisztrációnak lesz fenntartva.


Várom a megjegyzéseket. Ha valakinek elnevezési tanácsa lenne, sürgősen ossza meg velem, mert most még elég kevés cikk van ahhoz, hogy ne legyen késő átnevezni, átrendezni.
} Gubb

2008. július 23., 23:45 (CEST)

Jelölt lapváltozatok bevezetése

Kedves Kollégák!

A Wikipédiában várhatóan hamarosan szavazást tartunk arról, hogy szeretnénk-e bevezetni a WikiMedia jelölt lapváltozatok nevű kiterjesztését. A társprojektekben sokkal kisebb a szerkesztői létszám, de a napi szerkesztések száma is. Itt, pont a kevés szerkesztő és a folyamatos járőrözés hiánya miatt talán még fontosabb lehet a kiterjesztés bevezetése. Fontoljátok meg a dolgot!

A rendszerről bővebben olvashattok magyarul a jelölt lapváltozatok, angolul a flaggedRevs lapon.

A rendszer működése kipróbálható.

A szavazási javaslat szövege itt olvasható: jelölt lapváltozatok bevezetése.

Samat 2008. augusztus 15., 12:30 (CEST)[válasz]