„Sablon:Jogsértő” változatai közötti eltérés

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
20. sor: 20. sor:
Amíg ez az üzenet itt olvasható, addig az eredeti tartalom még elérhető a laptörténetben.
Amíg ez az üzenet itt olvasható, addig az eredeti tartalom még elérhető a laptörténetben.


'''Fontos tudni''', hogy közkincsnek nem minősülő anyagok közzétételét, amelyek szerzői jogaival, vagy publikálási engedélyével nem rendelkezel, a ''szerzői jogi törvény tiltja'', valamint a [[Wikikönyvek/Copyright|Wikikönyvek/Irányelvek]] sem engedik meg. Azok, akik ismételten megsértik mások szerzői jogait, szerkesztési joguktól ideiglenesen [[Speciális:Ipblocklist|eltilthatóak]]. Kétség esetén saját alkotásod felküldésével biztosítható az, hogy ne legyenek problémák a szerzői engedéllyel.
'''Fontos tudni''', hogy közkincsnek nem minősülő anyagok közzétételét, amelyek szerzői jogaival, vagy publikálási engedélyével nem rendelkezel, a ''szerzői jogi törvény tiltja'', valamint a [[Wikikönyvek/Szerzői jogok|Wikikönyvek/Irányelvek]] sem engedik meg. Azok, akik ismételten megsértik mások szerzői jogait, szerkesztési joguktól ideiglenesen [[Speciális:Ipblocklist|eltilthatóak]]. Kétség esetén saját alkotásod felküldésével biztosítható az, hogy ne legyenek problémák a szerzői engedéllyel.


Köszönjük.
Köszönjük.

A lap 2008. július 15., 22:03-kori változata

A korábban itt olvasható tartalom valószínűleg jogsértő volt, ezért eltávolítottuk.

Ez a szócikk szerepel a Szerzői jog valószínű megsértése összesítő lapon.

A szócikket újraírhatod a Jogsértő/Új lapon; de kérjük, hogy ezt a figyelmeztető lapot ne szerkeszd!

A korábban itt olvasható szöveg megegyezett az interneten, vagy más módon elérhető forrással, vagy forrásokkal, és nem állapítható meg, hogy a szöveg idemásolását, a szerző engedélyezte-e.


A szócikk eredeti készítőjének: Ha van engedélyed a szöveg GNU Szabad Dokumentációs Licenc alatti publikálásához, vagy ha te vagy a szerzői jogok tulajdonosa, akkor kérjük, ezt jelezd a vitalapon, és a Szerzői jog valószínű megsértése lapon is.

Ha nem rendelkezel engedéllyel, akkor a lapot újraírhatod saját készítésű tartalommal ezen az átmeneti lapon, vagy hagyhatod a törlését, ami nagyjából a listázástól számított 7–14 napon belül történik meg. Ha az átmeneti lap addig elkészül (legalább egy elfogadható csonk szintjén), akkor a szócikk szövegébe az fog bekerülni. Segíthet az is, ha bárki felveszi a kapcsolatot a tulajdonossal, és engedélyt kér tőle, az ezen a lapon való közzétételhez. (Kérjük, hogy a jogsértő tartalmat ne másold be az átmeneti lapra, mert az csak az átmeneti lap törléséhez vezet.)

Amíg ez az üzenet itt olvasható, addig az eredeti tartalom még elérhető a laptörténetben.

Fontos tudni, hogy közkincsnek nem minősülő anyagok közzétételét, amelyek szerzői jogaival, vagy publikálási engedélyével nem rendelkezel, a szerzői jogi törvény tiltja, valamint a Wikikönyvek/Irányelvek sem engedik meg. Azok, akik ismételten megsértik mások szerzői jogait, szerkesztési joguktól ideiglenesen eltilthatóak. Kétség esetén saját alkotásod felküldésével biztosítható az, hogy ne legyenek problémák a szerzői engedéllyel.

Köszönjük.