„Szerkesztővita:KeFe” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
KeFe (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
59. sor: 59. sor:
:Hello Samuel!
:Hello Samuel!
Ellenőriztem az e-mailjeimet. Nincs ilyen e-mail! Kérdésem nincs. [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]] 2020. szeptember 27., 13:44 (CEST)
Ellenőriztem az e-mailjeimet. Nincs ilyen e-mail! Kérdésem nincs. [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]] 2020. szeptember 27., 13:44 (CEST)
::Megjegyzés: [https://hu.wikibooks.org/w/index.php?title=Szerkesztővita:KeFe&diff=384748 ez a szerkesztés] több okból sem működött:
::* A ping csak akkor működik, ha <em>ugyanabban a szerkesztésben</em> alá is írod az üzenetet. A korábban már aláírt üzenet módosítása nem számít.
::* A {{sl|ping}} sablon nincs felkészítve interwikire a paraméterben, úgyhogy az [[:en:User:Samuel]] helyett a [[Szerkesztő:User:Samuel]]re mutat a link.
::* De ez tulajdonképpen mindegy is, mert a ping amúgy is csak belső hivatkozásokkal működik, interwikivel nem.
::* És ráadásul magát a felhasználónevet is hibásan írtad le, helyesen [[Szerkesztő:Samuel (WMF)]], a „(WMF)” része a névnek.
::* Viszont ez a felhasználó csak akkor fog létrejönni a magyar Wikikönyvekben, ha az illető egyszer ténylegesen ellátogat ide, és nem csak globális üzenetküldéssel üzen. Esetleg akkor, ha egy helyi adminsztrátor (magyarán én 🙂) kézzel létrehozza azt a néhány hete létező [[Speciális:CreateLocalAccount]] oldalon, bár nem tudom, hogy ezt az új eszközt szabad-e használnom ilyen esetben (elvileg olyan esetekre van, amikor az illető nem tudja magának létrehozni a fiókját az idelátogatással, nem olyanra, amikor egyszerűen csak soha nem járt itt), úgyhogy egészen biztosan csak akkor fordulnék hozzá, ha tényleg szükség van rá.
::Mivel a fenti üzenetben angol e-mail-tárgyat említ, gyanítom, hogy az egész angolul zajlik, úgyhogy amúgy sem trafáltak bele, hogy kit kéne kérdezni, teljesen felesleges fárasztania magát az e-mail újraküldésével. – [[Szerkesztő:Tacsipacsi|Tacsipacsi]] ([[Szerkesztővita:Tacsipacsi|vita]]) 2020. november 14., 21:51 (CET)

A lap 2020. november 14., 21:51-kori változata

- Tacsipacsi - 7928 - Felhasználói lapom

Archívum: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Velem NE vitatkozz!!!


Szépen kérlek, hallgassuk meg egymás érveit, és azokat mérlegelve már nincs vita.
"A vitához legalább két ember kell!"
Volt tanárom mondta.

Segítek:
Termih FileZilla logóSterbi Szennyai Boer Maria
Komjatyan Maria
Czako Ilona
Arsnova Magnea Velag Vastoll1 Majsztro Terckvart
Wittizsu Rekus UtahRaptor
Gasztrokalauzherrludwig
Kerti Gábor Tamjan Magyar festék Keximexi8 Reznix Jzana
Peti610 Mcsaba Ambrus59 Gu-nes Rakovszky Szilas Kövecs Imre Mozo Martea DenesFeri


Aktuális szócikkszám: 40 335 » Oldalak száma: 98 148
2024. március 29. péntek - Ma Auguszta névnapja van.

Üzenek Tacsipacsi‎-nak Kilépés a Wikikből


Ü Z E N E T E K :


We sent you an e-mail

Hello KeFe,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Nagyon sajnálom a kellemetlenségeket. Ez egy óvatos megjegyzés, amely arra kéri, hogy ellenőrizze e-mailjét. Üzenetet küldtünk Önnek "A Közösségi Statisztika felmérés jön!" Címmel. Ha kérdése van, írjon e-mailt a surveys@wikimedia.org címre. MediaWiki message delivery (vita) 2020. szeptember 25., 20:52 (CEST)[válasz]

@User:Samuel:
Hello Samuel!

Ellenőriztem az e-mailjeimet. Nincs ilyen e-mail! Kérdésem nincs. - Üdv. » KeFe « vitalapom 2020. szeptember 27., 13:44 (CEST)[válasz]

Megjegyzés: ez a szerkesztés több okból sem működött:
  • A ping csak akkor működik, ha ugyanabban a szerkesztésben alá is írod az üzenetet. A korábban már aláírt üzenet módosítása nem számít.
  • A {{ping}} sablon nincs felkészítve interwikire a paraméterben, úgyhogy az en:User:Samuel helyett a Szerkesztő:User:Samuelre mutat a link.
  • De ez tulajdonképpen mindegy is, mert a ping amúgy is csak belső hivatkozásokkal működik, interwikivel nem.
  • És ráadásul magát a felhasználónevet is hibásan írtad le, helyesen Szerkesztő:Samuel (WMF), a „(WMF)” része a névnek.
  • Viszont ez a felhasználó csak akkor fog létrejönni a magyar Wikikönyvekben, ha az illető egyszer ténylegesen ellátogat ide, és nem csak globális üzenetküldéssel üzen. Esetleg akkor, ha egy helyi adminsztrátor (magyarán én 🙂) kézzel létrehozza azt a néhány hete létező Speciális:CreateLocalAccount oldalon, bár nem tudom, hogy ezt az új eszközt szabad-e használnom ilyen esetben (elvileg olyan esetekre van, amikor az illető nem tudja magának létrehozni a fiókját az idelátogatással, nem olyanra, amikor egyszerűen csak soha nem járt itt), úgyhogy egészen biztosan csak akkor fordulnék hozzá, ha tényleg szükség van rá.
Mivel a fenti üzenetben angol e-mail-tárgyat említ, gyanítom, hogy az egész angolul zajlik, úgyhogy amúgy sem trafáltak bele, hogy kit kéne kérdezni, teljesen felesleges fárasztania magát az e-mail újraküldésével. – Tacsipacsi (vita) 2020. november 14., 21:51 (CET)[válasz]