„Szerkesztővita:1Anyoka” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
KeFe (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
KeFe (vitalap | szerkesztései)
8. sor: 8. sor:


Remélem tudtam segíteni, ha bármire szükséged van a vitalapomra kattintva megtalálsz 2017. január 20., 21:33 (CET)
Remélem tudtam segíteni, ha bármire szükséged van a vitalapomra kattintva megtalálsz 2017. január 20., 21:33 (CET)
Ha vitalapra írsz azt a + ra kattintva tedd meg, ekkor kapsz egy szerkesztő ablakot, ahol a felső rubrikába írj be egy címet, majd a szerk lapon írd le az üzenetedet és írd alá! [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]] 2017. január 20., 22:01 (CET)

A lap 2017. január 20., 22:01-kori változata

Üdvözöllek Kedves 1Anyoka! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek-szövegének formai lehetőségeiről, vagy új Wikikönyv készítéséhez kattints Segítség, Gyorstalpaló, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót, és segítő lapot találsz. Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy Wiki. Sok-sok étel, ital és sütemény receptet találsz a Szakácskönyv-ben, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra. A receptek beírásához a "Súgó"-ban olvashatsz hasznos tanácsokat. Nézz be a társalgóba, vagy a üzenőfalra, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyv kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: (~~~~). Ha kérdésed van, írd a vitalapom-ra - Amiben tudok, szívesen segítek... Kérhetsz segítséget a Társalgóban is, az alábbi gombra kattintva:

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! - Üdv. » KeFe « vitalapom 2017. január 17., 03:47 (CET)[válasz]

Forrás megadása

Szia 1Anyoka!

Nem igazán tudom hogy milyen forrás megadási fület említettél, de a forrás megadásához használhatsz sablont.
Az egyik (mert van több is), a Forrás, használata: {{forrás| | | | }}, Ezt beillesztheted a szakasz. vagy a lap végére és az üres helyekre beírhatsz szerzőt, könyvcímet/honlapot/kiadót/oldalszámot stb. Ez a sablon a legegyszerűbb, de azért mutatok egy példát is:

Forrás: Dr. Bordás Imre és Dr. Tompa Anna: MÉRGEZŐ NÖVÉNYEK, NÖVÉNYI MÉRGEK

Budapest 2006., ISBN 963-210-038-7

Remélem tudtam segíteni, ha bármire szükséged van a vitalapomra kattintva megtalálsz 2017. január 20., 21:33 (CET) Ha vitalapra írsz azt a + ra kattintva tedd meg, ekkor kapsz egy szerkesztő ablakot, ahol a felső rubrikába írj be egy címet, majd a szerk lapon írd le az üzenetedet és írd alá! - Üdv. » KeFe « vitalapom 2017. január 20., 22:01 (CET)[válasz]