„Sablon:Társalgófej” változatai közötti eltérés

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Pipi69e (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
Pipi69e (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
2. sor: 2. sor:




<div><div style="display:inline; width:30%;">[[Image:File.svg|30px|Archive]] [{{SERVER}}{{localurl:Wikikönyvek/Társalgó/Archívumok}} Társalgó: Archívumok] Az aktualitásukból vesztő és túl nagy méretű közösségi lapokat időnként archívumokba mentjük. Kérjük, ezekbe ne írj.</div>
<div><div style="width:30%; float:right;">[[Image:File.svg|30px|Archive]] [{{SERVER}}{{localurl:Wikikönyvek/Társalgó/Archívumok}} Társalgó: Archívumok] Az aktualitásukból vesztő és túl nagy méretű közösségi lapokat időnként archívumokba mentjük. Kérjük, ezekbe ne írj.</div>
<div style="display: inline; width:65%;">{{Új üzenet}}</div>
<div style="width:65%;">{{Új üzenet}}</div>
</div>
</div>



A lap 2010. március 1., 15:50-kori változata

Üdvözlünk!

Ez a Társalgó, a virtuális Wikikönyvek központi üzenőfala, ahova bárki felvésheti a Wikikönyvekkel kapcsolatos általános kérdéseit, amire egyikünk remélhetőleg válaszol, ha tud.

A konkrét könyveinkkel kapcsolatban azok lapjainak vitalapján, e szócikkel kapcsolatban e cikk vitalapján is kérdezhetsz; míg ha tesztelni, játszani, firkálni akarsz, kérjük, inkább a Homokozót használd. Az adminisztrátoroknak szóló sürgős üzeneteidet az Üzenőfalra írd.



Archive Társalgó: Archívumok Az aktualitásukból vesztő és túl nagy méretű közösségi lapokat időnként archívumokba mentjük. Kérjük, ezekbe ne írj.