Ugrás a tartalomhoz

Nyomkövető kategóriák

Ez az oldal azokat a nyomkövető kategóriákat tartalmazza, amelyet a MediaWiki szoftver magától feltölt. Ezen neveket a megfelelő rendszer üzenet módosításával lehet megváltoztatni a MediaWiki névtérben.

Nyomkövető kategória Üzenetnév Kategóriába kerülés feltétele
Hibás fájlhivatkozásokat tartalmazó lapok(73 L, 20 F)broken-file-categoryA lap törött fájllinket tartalmaz (egy fájlt beillesztő link, ami nem létező fájlra mutat).
Dupla paramétermegadást tartalmazó lapok(336 L, 8 F)duplicate-args-categoryAz oldal olyan sablon hívásokat tartalmaz, amely ugyanazt a paramétert használja, például {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Lapok, melyeken a sablonok kibontása meghaladja a megengedett szintet(üres)expansion-depth-exceeded-categoryAz oldal meghaladja a maximális expanziós mélységet.
Túl sok költséges elemzőfüggvény-hívást tartalmazó lapok(2 L)expensive-parserfunction-categoryA lap túl sok költséges elemzőfüggvényt használ (mint az #ifexist). Lásd még a Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit lapot.
Rejtett kategóriák(49 K, 1 L)hidden-category-categoryA kategória __HIDDENCAT__ kódot tartalmaz, ezért alapértelmezésben a kategória nem jelenik meg a lapokon.
Indexelt lapok(üres)index-categoryA lapot akkor is indexelik a keresőrobotok, ha egyébként nem tennék, mert tartalmazza az __INDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Túl sok csomópontot tartalmazó lapok(üres)node-count-exceeded-categoryA lap túllépi a maximális csomópontszámot.
Nem indexelt lapok(204 L)noindex-categoryA lapot nem indexelik a keresőrobotok, mert tartalmazza a __NOINDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Lapok nem numerikus formatnum-paraméterekkel(21 L)nonnumeric-formatnumA lap nem numerikus paraméterrel hívja meg a formatnum elemzőfüggvényt.
Elhagyott sablonparaméterekkel rendelkező lapok(üres)post-expand-template-argument-categoryA lap nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban megadott értéknél egy sablonparaméter kibontása után (valami hármas kapcsos zárójelek között, mint pl. {{{1}}}).
Lapok, melyeken a beillesztett sablon mérete meghaladja a megengedett méretet(2 L)post-expand-template-inclusion-categoryA lap mérete nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban tárolt értéknél a sablonok kibontása után, így néhány sablon nem került kibontásra.
Lapok figyelmen kívül hagyott megjelenítendő lapcímmel(üres)restricted-displaytitle-ignoredA lapon figyelmen kívül hagyott {{DISPLAYTITLE}} van, mivel a megadott cím nem egyezik a lap tényleges címével.
Egyenlőségjelet sablonként használó lapok(üres)template-equals-categoryA lap {{=}} kódot tartalmaz, ami ezen a wikin nem =-re oldódik fel. Ez a használat elavult; egy jövőbeli MediaWiki-verzió a {{=}} kódot elemzőfüggvényként fogja megvalósítani.
Lapok végtelen sablonciklusokkal(1 L)template-loop-categoryA lap végtelen sablonciklust tartalmaz, vagyis egy sablon önmagát hívja meg rekurzívan.
Az unstrip mélységkorlátját túllépő lapok(üres)unstrip-depth-categoryA lap túllépi az unstrip mélységkorlátját.
Az unstrip méretkorlátját túllépő lapok(üres)unstrip-size-categoryA lap túllépi az unstrip méretkorlátját.
Idővonalat használó lapok(üres)timeline-tracking-categoryThe page includes a <timeline> tag
WikiHierót használó oldalak(üres)wikihiero-usage-tracking-categoryThis category is automatically added to pages that use WikiHiero extension
Lapok forráshivatkozás-hibákkal(5 L)cite-tracking-category-cite-errorAz ebben a kategóriában található lapokon hibásan használt forráshivatkozás-elemek találhatók.
Pages that use extended references(üres)cite-tracking-category-ref-extendsPages in this category use the "extends" attribute of the <ref> tag.
Lapok kódkiemelési hibákkal(2 L)syntaxhighlight-error-categoryHiba történt a lapon található kód kiemelése közben.
Lapok elavult enclose attribútumokkal(6 L)syntaxhighlight-enclose-categoryA lapon található szintaxiskiemelés elavult enclose szintaxist használ.
Lapok elavult source címkékkel(46 L)syntaxhighlight-source-categoryA lapon található szintaxiskiemelés elavult source címkéket használ.
Pages using deprecated categorytree parameters(üres)categorytree-deprecation-categoryThe page uses deprecated categorytree parameters like onlyroot.
Pages transcluding nonexistent sections(üres)lst-invalid-section-categoryThe page uses a #lst or #lsth parser function that references a section that doesn't exist on the given page.
Lapok elavult kottaattribútumokkal(üres)score-deprecated-categoryEzek a lapok a Score kiterjesztés elavult beállításait használják. Az elavult beállítások: override_audio, override_ogg és override_midi.
Lapok kottákkal(üres)score-use-categoryThese pages use the Score extension.
Lapok kottafeldolgozási hibákkal(üres)score-error-categoryHiba történt a kotta feldolgozása közben.
Pages using DynamicPageList(20 L)intersection-categoryThe page includes a <DynamicPageList> tag
Hibás TemplateStyles-stíluslapok(üres)templatestyles-stylesheet-error-categoryA TemplateStyles-stíluslap hibát tartalmaz.
Lapok TemplateStyles-hibákkal(üres)templatestyles-page-error-categoryHiba történt a lapon található <templatestyles /> címke feldolgozása közben.
MassMessage kézbesítési listák(üres)massmessage-list-categoryEz a lap kézbesítési lista a MassMessage kiterjesztés számára.
Géppel nem olvasható licencű fájlok(1 696 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseA fájl nem tartalmaz géppel olvasható licencsablont.
Géppel nem olvasható leírású fájlok(17 616 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionA fájl nem tartalmaz géppel olvasható információs sablont, vagy a leírás mező nincs kitöltve.
Géppel nem olvasható szerzőjű fájlok(20 491 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorA fájl nem tartalmaz géppel olvasható információs sablont, vagy a szerző mező nincs kitöltve.
Géppel nem olvasható forrású fájlok(17 722 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceA fájl nem tartalmaz géppel olvasható információs sablont, vagy a forrás mező nincs kitöltve.
Géppel nem olvasható szabadalmú fájlok(üres)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentA fájl nem tartalmaz géppel olvasható szabadalomsablont.
Hibás képletet tartalmazó lapok(1 L)math-tracking-category-errorA kategóriában található lapok hibás <math> címkéket tartalmaznak.
Lapok képletfeldolgozási hibákkal(1 L)math-tracking-category-render-errorA kategóriában található lapokon feldolgozási hibák vannak <math> címkékben.
Lapok elavult formátumú chem tagekkel(üres)math-tracking-category-mhchem-deprecationA kategóriában található lapok a <chem> elemek egy elavult formátumát használják.
Lapok elavult formátumú matematikai tagekkel(üres)math-tracking-category-texvc-deprecationA kategóriában található lapok a <math> elemek egy elavult formátumát használják.
Bábelt nevesített paraméterekkel használó lapok(üres)babel-template-params-categoryA lap egy név=érték formátumú paramétert ad át a #babel elemzőfüggvénynek. Ezeknek a paramétereknek a működése változhat a közeljövőben.
A kategória le van tiltvadiscussiontools-comments-before-first-heading-categoryA vitalap „bevezetőjében” (az első szakaszcím előtt) hozzászólások találhatók. Ez a „bevezető” vagy a hozzászólások hibás megjelenését okozhatja, különösen a mobilos verzióban és a mobilalkalmazásokban.
Parancsfájlhibát okozó lapok(7 L)scribunto-common-error-categoryHiba lépett fel a lapon található modulok feldolgozása közben.
Hibás modulok(üres)scribunto-module-with-errors-categoryA modul hibát tartalmaz.
Lapok feloldhatatlan tulajdonságokkal(üres)unresolved-property-categoryEz a kategória azokat a lapokat listázza, amik olyan Wikidata-tulajdonságokat próbálnak lekérdezni, amiket sem az azonosítójuk, sem a címkéjük alapján nem sikerült megtalálni.
Wikidata-elemhez kapcsolt átirányítások(üres)connected-redirect-categoryA lap egy átirányítás, de össze van kapcsolva egy Wikidata-elemmel.
Lapok térképekkel(üres)kartographer-tracking-categoryA lap térképet tartalmaz
Lapok hibás térképekkel(üres)kartographer-broken-categoryA lap érvénytelen térképhasználatot tartalmaz
Phonost használó lapok(1 L)phonos-tracking-categoryA lap a Phonos kiterjesztést használja.
Lapok Phonos-feldolgozási hibákkal(1 L)phonos-error-categoryHiba történt a Phonos feldolgozása közben.
Lapok grafikonokkal(üres)graph-tracking-categoryA lap tartalmaz egy <graph> elemet.
Pages with disabled graphs(üres)graph-disabled-categoryThe page includes a <graph> tag, which is temporarily not available (T334940).
Mágikus ISBN-linkeket használó lapok(108 L, 2 F)magiclink-tracking-isbnEz az oldal mágikus ISBN-linkeket használ. Javításukhoz a mediawiki.org-on találsz segítséget.
Mágikus RFC-linkeket használó lapok(1 L)magiclink-tracking-rfcEz az oldal mágikus RFC-linkeket használ. Javításukhoz a mediawiki.org-on találsz segítséget.
Mágikus PMID-linkeket használó lapok(4 L)magiclink-tracking-pmidEz az oldal mágikus PMID-linkeket használ. Javításukhoz a mediawiki.org-on találsz segítséget.