Ugrás a tartalomhoz

„Wikikönyvek:Társalgó” változatai közötti eltérés

a
Samat (vitalap | szerkesztései)
Samat (vitalap | szerkesztései)
216. sor:
# A projekt felélesztésére vannak ötleteim és tennék is érte, de először szerintem meg kellene határozni pontosabban a projekt céljait és profilját, valamint az ehhez kapcsolódó szabályait.
# A szerkesztői ablak alatt található karakterekre vonatkozó kérésed nem kerülte el a figyelmemet, de egyrészt ehhez csak adminok férnek hozzá, én meg itt nem vagyok az, másrészt megnéztem, és nálam tökéletesen működik (pl. תּكỸљÆʥ∂). Egyébként a [[MediaWiki:Edittools]] lapon kell módosítani, ahova itt a [[Wikikönyvek:Edittools]] lap van beillesztve, a működését pedig a [[MediaWiki:Common.js]] lap kapcsolódó része biztosítja.
# A [[Szerkesztő:WikimediaNotifier|WikimediaNotifier]]nek ehhez semmi köze, az egy projektközi robot, ami hírekről, információkról értesíti a különböző projekteket. Ezek az információk a [[Szerkesztő:WikimediaNotifier/notifications]] lapon találhatóak. Le lehet fordítani, amennyiben ''valaki'' lefordítja. Ki vállalja? Egyébként gépgépi fordítását meg tudod nézni [http://www.webforditas.hu/web-translator.php?url=meta.wikimedia.org/wiki/Global_notifications&lang=english&show=webTab&checkID=42809 itt].
[[Szerkesztő:Samat|Samat]] 2009. január 28., 11:28 (CET)
 
27

szerkesztés