„Szerkesztővita:Komjatyan Maria” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
a (→‎Kedves Mária!: Válaszom)
 
Még annyit, hogy a "Segítség" -re kattintva, olyan sablonokat találsz, amelyek röviden leírják, hogy mire valók. Új szerkesztők felvilágosítására, tájékoztatására, vagy segítség nyújtásra. Van ami a Wikipédiában is működik, de ezeket inkább csak itt használd, ha szükség lesz rá. (a pédiában más a nevük, és kicsit eltér a szövegük is.) [[user:KeFe|'''KeFe''']] [[Kép:nyíl.gif|10px]] [[user vita:KeFe| <small><font color="#0000cd">Vitalapom</font></small>]] 2008. november 23., 19:21 (CET)
 
 
== Válaszom ==
Jól értetted, valóban ilyesmit javasoltam, de neked kell a témát megválasztani, leírni, vagy ide másolni. Ez után már tudok segíteni is.
 
Itt a Wikikönyvekben is van felhasználói lapod és a fent leírtak szerint, már tudsz allapot készíteni. A neved után írd be az allap nevét (a könyved címét), a megnyíló szerk. ablakba írd, vagy másold be az említtet anyagot és a lap alján kattints a Lap mentése gombra. Kész az allapod.
 
'''Ha felhatalmazol rá''', eleinte én nyomon követném az anyagodat és a megfelelő allapokra tennék olyan linkeket, hogy azokat a felhasználói lapodról is könnyen elérhesd.
 
Ha már kellő mennyiségű anyag összejött, könyvé formáljuk, és kitesszük a FŐ névtérbe.
 
Kérdésem: írnál egypár mondatot a felhasználói lapodra? Vagy hozzam át a Wikipédiából, az ott leírtakat, (<small> Mellesleg megjegyzem, hogy amit ott leírtál az nekem nagyon szimpatikus, még külön kiemelném a névváltozásról szóló részt, mert én is hasonló cipőben járok, és a berzenkedésed is tetszik. </small>) [[user:KeFe|'''KeFe''']] [[Kép:nyíl.gif|10px]] [[user vita:KeFe| <small><font color="#0000cd">Vitalapom</font></small>]] 2008. november 24., 08:46 (CET)
214 466

szerkesztés

Navigációs menü