„Szerkesztővita:Komjatyan Maria” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
aNincs szerkesztési összefoglaló
== Kedves Mária! ==
Sajnos most nincs időm, (mert rokonlátogatóba megyek), de tettem a felhasználói lapodra néhány okosságot. Ha a lapokat megnyitod szerkesztésre, akkor láthatóvá válik az egyes alkalmatossághoz írt megjegyzésem is. Ha valamelyik nem kell azt töröld ki.
*'''Vitalap:'''
Ez a te vitalapodra irányító link.
*'''Közreműködéseim:'''
Itt jegyezheted fel, tárolhatod, az elkészített lapok, könyvek címeit.
*'''Allapok:'''
A "homokozó" helyet itt létrehozhatsz bármennyi allapot, csak írd be, hogy mi legyen a neve, kattints az alatta lévő létrehozás gombra, és máris szerkesztheted.
*'''Képek:'''
Ugyan úgy működik mint az előbbi, csak a KÉPEK allap alatt hozod létre. Ez akár saját, akár a könyved illusztrációjához használható képek gyűjtőhelye.
 
Bocs! de most már mennem kell! Délután, vagy esetfeléestefelé még benézek és kiegészítem a most írtakat... [[user:KeFe|'''KeFe''']] [[Kép:nyíl.gif|10px]] [[user vita:KeFe| <small><font color="#0000cd">Vitalapom</font></small>]] 2008. november 23., 09:20 (CET)
 
'''Folytatás:'''
De nem szaporítom a szót, sokkal könnyebben megérted, '''ha kipróbálod, használod őket'''. Akkor szólj, ha valamit nem értesz, miért van, hogyan működik, vagy mire lehet használni.
 
Még annyit, hogy a "Segítség" -re kattintva, olyan sablonokat találsz, amelyek röviden leírják, hogy mire valók. Új szerkesztők felvilágosítására, tájékoztatására, vagy segítség nyújtásra. Van ami a Wikipédiában is működik, de ezeket inkább csak itt használd, ha szükség lesz rá. (a pédiában más a nevük, és kicsit eltér a szövegük is.) [[user:KeFe|'''KeFe''']] [[Kép:nyíl.gif|10px]] [[user vita:KeFe| <small><font color="#0000cd">Vitalapom</font></small>]] 2008. november 23., 19:21 (CET)
214 494

szerkesztés

Navigációs menü