„Szerkesztővita:Komjatyan Maria” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
nincs szerkesztési összefoglaló
a (Üdv!)
aNincs szerkesztési összefoglaló
|}</table></div></div> Nem tudom, csak kérdezem: Nem volna jobb megoldás, ha külön könyvet írnál? Aztán lehetne hivatkozni a Heraldikai lexikon lapjaira és viszont. Ezt azért kérdezem, mert mind a két téma éléggé nagynak tűnik, így sokkal jobban átlátható, átjárható volna. Ha segítségre van szükséged, csak írj a vitalapomra, amiben tudok segítek, amiben nem keresek valakit, aki segíthet.
''Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is!'' -[[user:KeFe|'''KeFe''']] [[Kép:nyíl.gif|10px]] [[user vita:KeFe| <small><font color="#0000cd">Vitalapom</font></small>]] 2008. november 23., 07:27 (CET)
 
 
== Kedves Mária! ==
Sajnos most nincs időm, (mert rokonlátogatóba megyek), de tettem a felhasználói lapodra néhány okosságot. Ha a lapokat megnyitod szerkesztésre, akkor láthatóvá válik az egyes alkalmatossághoz írt megjegyzésem is. Ha valamelyik nem kell azt töröld ki.
'''Vitalap:'''
Ez a te vitalapodra irányító link.
'''Közreműködéseim:'''
Itt jegyezheted fel, tárolhatod, az elkészített lapok, könyvek címeit.
'''Allapok:'''
A "homokozó" helyet itt létrehozhatsz bármennyi allapot, csak írd be, hogy mi legyen a neve, kattints az alatta lévő létrehozás gombra, és máris szerkesztheted.
'''Képek:'''
Ugyan úgy működik mint az előbbi, csak a KÉPEK allap alatt hozod létre. Ez akár saját, akár a könyved illusztrációjához használható képek gyűjtőhelye.
Bocs! de most már mennem kell! Délután, vagy esetfelé még benézek és kiegészítem a most írtakat... [[user:KeFe|'''KeFe''']] [[Kép:nyíl.gif|10px]] [[user vita:KeFe| <small><font color="#0000cd">Vitalapom</font></small>]] 2008. november 23., 09:20 (CET)
214 444

szerkesztés

Navigációs menü