„Szerkesztővita:KeFe” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
 
 
::
== We sent you an e-mail ==
== Megjegyzés: ==
 
::Megjegyzés: [https://hu.wikibooks.org/w/index.php?title=Szerkesztővita:KeFe&diff=384748 ez a szerkesztés] több okból sem működött:
Hello {{PAGENAME}},
 
Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.
 
You can [[:m:Special:Diff/20479077|see my explanation here]].
 
 
Nagyon sajnálom a kellemetlenségeket. Ez egy óvatos megjegyzés, amely arra kéri, hogy ellenőrizze e-mailjét. Üzenetet küldtünk Önnek "A Közösségi Statisztika felmérés jön!" Címmel. Ha kérdése van, írjon e-mailt a surveys@wikimedia.org címre.
[[Szerkesztő:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Szerkesztővita:MediaWiki message delivery|vita]]) 2020. szeptember 25., 20:52 (CEST)
<!-- Az üzenetet User:Samuel (WMF)@metawiki küldte a(z) https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Samuel_(WMF)/Community_Insights_survey/other-languages&oldid=20479295 helyen található lista használatával -->
 
:{{ping|en:User:Samuel}}
:Hello Samuel!
Ellenőriztem az e-mailjeimet. Nincs ilyen e-mail! Kérdésem nincs. [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]] 2020. szeptember 27., 13:44 (CEST)
::Megjegyzés: [https://hu.wikibooks.org/w/index.php?title=Szerkesztővita:KeFe&diff=384748 ez a szerkesztés] több okból sem működött:
::* A ping csak akkor működik, ha <em>ugyanabban a szerkesztésben</em> alá is írod az üzenetet. A korábban már aláírt üzenet módosítása nem számít.
::* A {{sl|ping}} sablon nincs felkészítve interwikire a paraméterben, úgyhogy az [[:en:User:Samuel]] helyett a [[Szerkesztő:User:Samuel]]re mutat a link.
220 751

szerkesztés

Navigációs menü