„Növények/Növények gyógyhatása/J/Jázminpakóca” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
:
 
{{felhaszn|: A stevia növény kiszárított levelei kb. 30-szor édesebbek, mint a finomított cukor. A stevia levél felhasználható önmagában, teaként lefőzve, illetve kész teák édesítésére is. Lúgosítóan hat az emberi szervezetre és cukorbetegek, illetve diétázók is fogyaszthatják. A stevia készítmények ma már elérhetőek tabletta, por, illetve folyadék formájában. Édesíthet velük forró és hideg italokat, leveseket, süteményeket, tortákat, szószokat, pudingot, saláta önteteket, majonéz alapot, krémeket, fagylaltokat stb. - Alkalmazzák még bőrbetegségek kezelésére, bőrregeneráló hatása miatt. Porok, cseppek vagy tabletták formájában beszerezhető Magyarországon is táplálék-kiegészítőként, valamint több kozmetikai szer alapanyagaként is találkozhatunk vele. }}
 
:A stevia készítmények ma már elérhetőek tabletta, por, illetve folyadék formájában. Édesíthet velük forró és hideg italokat, leveseket, süteményeket, tortákat, szószokat, pudingot, saláta önteteket, majonéz alapot, krémeket, fagylaltokat stb. - Alkalmazzák még bőrbetegségek kezelésére, bőrregeneráló hatása miatt.
 
:Porok, cseppek vagy tabletták formájában beszerezhető Magyarországon is táplálék-kiegészítőként, valamint több kozmetikai szer alapanyagaként is találkozhatunk vele.
:
{{ellenjav|-}}
216 866

szerkesztés

Navigációs menü