„Wikikönyvek:Jelentkezés adminisztrátornak” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
*{{ellenzem}} Nem véletlenül törölték, hanem passzívitás miatt, most mégis miért kellene megszavazni két admin mellett? Ráadásul mindjárt admin, bürokrata, checkusernek is. [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]] 2015. július 19., 22:59 (CEST)
 
[[User:OsvátA|OA]] dörgedelmét és az arra adott válaszomat commentbe tettem. {{aláíratlan|KeFe}}
<!--
**Szíves figyelmedbe, kedves KeFe: ellenszavazatod az elszánt, megszállott, projektromboló vandál melletti ''nyílt kiállás''. Vagy nem látod, mi folyik itt hetek óta (és már nem először), miért van szükség a projektet létrehozó atya lehetőségeit megemelni arra a szintre, hogy véget vessen ennek? Ha a száz és száz zokninéven visszatérő aljas partizánnal akarsz összefogni, megteheted, de ne így csináld! Köszönöm! [[User:OsvátA|OA]]_<sup>[[User vita:OsvátA|Palackposta]]</sup> 2015. július 20., 07:55 (CEST)
**Válaszom:
Na ezt becézik erős csúsztatásnak! Nem! Nem állok ki egyik vandál mellett sem, remélem nem így ismertél meg! Ha mégis ilyet mersz feltételezni rólam, talán nézd végig a szerkesztéseimet, a vandálok elleni fellépéseimet stb. Viszont Grinnel sem értek egyet, mert csak az a 3 bit érdekli, ezt az elmult 9 évben megtapasztalhattad. Ha segíteni szeretne, lehetősége megvan, mint azt fentebb leírtam, de ellenszavazatom nem a személyének, hanem az eddigi itt végzett munkájának szól. (a fentiekből ez is kiderülhet). És megvárom a válaszát ahhoz, hogy revideálljam a szavazatomat, vagy kitatsak az mellett. Másokat (Burum, Csigabi, Hkoala, Hungarikusz Firkász) és Téged sem kértelek erre, nem is "lobbizok" ("Vandál megfékezése céljából voksok érdekében lobbizok itt"), mert mindenki szavazhat a józan megitélése szerint, így teszek én is. <small> Bár a zárojelben említett szerkesztőknek a Wikikönybeli szerkesztései elenyészőek, a lobbizás és a feltétlen megszavazás érdekében - biztos vagyok benne és előre borítékolom, hogy azt ismét nem kell figyelembe venni</small> Ti a személyére szavasztok, én pedig a 9 év alatt felmutatható közreműködésére. Ámbár felőlem lehetne helytartó, kormányzó, vagy császár is, hiszen csak kérnie (vagy kérnie sem) kell, azt is megszavaznátok, mint azt a jelenlegi szavazás is mutatja. Köszönöm szíves megértésedet. ~~~~ -->
 
Ha van saját eszközöd a projektrongáló, IRL adatokat közzétevő, szitkozódó, nap mint nap zoknival visszatérő, romboló vandál örök időkre való kizárására: alkalmazd! Ha nem, vond vissza az ellenszavazatodat, mert grinnek van. Remélem, egyértelmű vagyok. Üdv! [[User:OsvátA|OA]]_<sup>[[User vita:OsvátA|Palackposta]]</sup> 2015. július 20., 11:41 (CEST)
----
 
328

szerkesztés

Navigációs menü