„Szerkesztővita:Komjatyan Maria” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
 
40. sor: 40. sor:
El kellene olvasnod a [[Sablon:További segítség|Wikikönyvek szabályait]] és annak tudatában, már nem feltételeznéd, hogy "durva bántalmazásoknak, szidásoknak, kritikáknak stb." voltál részese.
El kellene olvasnod a [[Sablon:További segítség|Wikikönyvek szabályait]] és annak tudatában, már nem feltételeznéd, hogy "durva bántalmazásoknak, szidásoknak, kritikáknak stb." voltál részese.


Ha újra belépsz kérlek ne hozz létre újabb néven fiókot, hiszen a régiek is működnek, olvasd el az üdvözlősablonban található kék hivatkozásokra kattintva, vagy a [[Sablon:Tartalom|Tartalom]] alatti szabályokat, irányelveket és itt sok segítséget is kaphatsz a további szerkesztésedhez. Ha admini segítségre van szükséged, fordulj bizalommal [[Szerkesztővita:Pipi69e|az új adminunkhoz]]. További jó munkát, a szabályok megismerését, kellemes időtöltést, jó szerkesztést kívánok neked. [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]]•[[WP:IRC|IRC]] 2010. március 9., 08:44 (CET)
Ha újra belépsz kérlek ne hozz létre újabb néven fiókot, hiszen a régiek is működnek, olvasd el az üdvözlősablonban található kék hivatkozásokra kattintva, vagy a [[Sablon:További segítség|Tartalom]] alatti szabályokat, irányelveket és itt sok segítséget is kaphatsz a további szerkesztésedhez. Ha admini segítségre van szükséged, fordulj bizalommal [[Szerkesztővita:Pipi69e|az új adminunkhoz]]. További jó munkát, a szabályok megismerését, kellemes időtöltést, jó szerkesztést kívánok neked. [[user:KeFe| - Üdv. » KeFe «]] [[Fájl:Kefe.gif|20px]] [[user_vita:KeFe|<small>vitalapom</small>]]•[[WP:IRC|IRC]] 2010. március 9., 08:44 (CET)

A lap jelenlegi, 2015. április 8., 10:32-kori változata

Üdvözöllek Kedves Komjatyan Maria! a Magyar Wikikönyvekben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Gyakran Ismételt Kérdéseket. A Wikikönyvek szövegének formai lehetőségeiért vagy új wikikönyv készítéséhez kattints a Segítség, a Segítség:Gyorstalpaló, vagy a Wikikönyvek lapokra, ahol nagyon sok útmutatót és segítő lapot találsz.

Kísérletezz a homokozóban, itt mindent kipróbálhatsz és ráérezhetsz, hogy működik egy wiki.

Sok-sok étel-, ital- és süteményreceptet találsz a Szakácskönyvben, más nemzetek, tájegységek receptjeit a Nemzetek címszó alatt, és ha van(nak) kedvenc receptjeid, be is írhatod azokat a megfelelő oldalra.

Nézz be a társalgóba, ahol általános kérdéseket tehetsz fel, vagy megvitathatod másokkal a mostanában felmerült tennivalókat. További információkat a Wikikönyvek-kategóriák lap tartalmaz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Kellemes időtöltést, jó szerkesztést, sok sikert kívánok, a többi wikipédista nevében is! – -KeFe Vitalapom 2008. november 23., 07:27 (CET)[válasz]


Kedves Mária![szerkesztés]

Sajnos most nincs időm, (mert rokonlátogatóba megyek), de tettem a felhasználói lapodra néhány okosságot. Ha a lapodat megnyitod szerkesztésre, akkor láthatóvá válik az egyes alkalmatossághoz írt megjegyzésem is. Ha valamelyik nem kell azt töröld ki.

  • Vitalap:

Ez a te vitalapodra irányító link.

  • Közreműködéseim:

Itt jegyezheted fel, tárolhatod, az elkészített lapok, könyvek címeit.

  • Allapok:

A "homokozó" helyet itt létrehozhatsz bármennyi allapot, csak írd be, hogy mi legyen a neve, kattints az alatta lévő létrehozás gombra, és máris szerkesztheted.

  • Képek:

Ugyan úgy működik mint az előbbi, csak a KÉPEK allap alatt hozod létre. Ez akár saját, akár a könyved illusztrációjához használható képek gyűjtőhelye.

Bocs! de most már mennem kell! Délután, vagy estefelé még benézek és kiegészítem a most írtakat... KeFe Vitalapom 2008. november 23., 09:20 (CET)[válasz]

Folytatás: De nem szaporítom a szót, sokkal könnyebben megérted, ha kipróbálod, használod őket. Akkor szólj, ha valamit nem értesz, miért van, hogyan működik, vagy mire lehet használni.

Még annyit, hogy a "Segítség" -re kattintva, olyan sablonokat találsz, amelyek röviden leírják, hogy mire valók. Új szerkesztők felvilágosítására, tájékoztatására, vagy segítség nyújtásra. Van ami a Wikipédiában is működik, de ezeket inkább csak itt használd, ha szükség lesz rá. (a pédiában más a nevük, és kicsit eltér a szövegük is.) KeFe Vitalapom 2008. november 23., 19:21 (CET)[válasz]


Válaszom[szerkesztés]

Jól értetted, valóban ilyesmit javasoltam, de neked kell a témát megválasztani, leírni, vagy ide másolni. Ez után már tudok segíteni is.

Itt a Wikikönyvekben is van felhasználói lapod és a fent leírtak szerint, már tudsz allapot készíteni. A neved után írd be az allap nevét (a könyved címét), a megnyíló szerk. ablakba írd, vagy másold be az említtet anyagot és a lap alján kattints a Lap mentése gombra. Kész az allapod.

Ha felhatalmazol rá, eleinte én nyomon követném az anyagodat és a megfelelő allapokra tennék olyan linkeket, hogy azokat a felhasználói lapodról is könnyen elérhesd.

Ha már kellő mennyiségű anyag összejött, könyvé formáljuk, és kitesszük a FŐ névtérbe.

Kérdésem: írnál egypár mondatot a felhasználói lapodra? Vagy hozzam át a Wikipédiából, az ott leírtakat, esetleg tegyek egy linket, hogy az érdelődők ott elolvashatják. Ez utóbbit azért javaslom, mert ez foglalná el a legkissebb helyet a lapodon. ( Mellesleg megjegyzem, hogy amit ott leírtál az nekem nagyon szimpatikus, még külön kiemelném a névváltozásról szóló részt, mert én is hasonló cipőben járok, és a berzenkedésed is tetszik. ) KeFe Vitalapom 2008. november 24., 09:02 (CET) 3[válasz]


Kedves Komjatyán Mária alias Czakó Ilona![szerkesztés]

Őszintén örülök a sikereidnek és tiszta szívemből kívánom, hogy további sikereket érj el, úgy a magánéletedben, mint itt a Wikikönyvekben.

Azonban nagyon csodálkozom a fenti írásodon, úgy gondolom nem szolgáltam rá! Ahol tudtam segítettem az itteni munkádat és végsőkig megpróbáltam nyugodt hangvételben levelezni veled. Alapvető dolgokat, amit valamiért nem akartál megérteni többször is elmagyaráztam (7 szer), soha nem káromkodtam, mint ahogy azt állítod fentebb, de kérlek adj egy difflinket, ha mégis előfordult volna, bocsánatot fogok kérni. Nem is szidtalak, csak megpróbáltam elmagyarázni, hogy szerkesztéseidet, üzeneteidet hol helyezheted el. Ezeket nem is kellett volna magyaráznom, mert az általam küldött üdvözletben található hivatkozásokra kattintva, magad is elolvashattad volna. Ezeket az üdvözleteket ma is olvashatod a vitalapodon és Itt is!

El kellene olvasnod a Wikikönyvek szabályait és annak tudatában, már nem feltételeznéd, hogy "durva bántalmazásoknak, szidásoknak, kritikáknak stb." voltál részese.

Ha újra belépsz kérlek ne hozz létre újabb néven fiókot, hiszen a régiek is működnek, olvasd el az üdvözlősablonban található kék hivatkozásokra kattintva, vagy a Tartalom alatti szabályokat, irányelveket és itt sok segítséget is kaphatsz a további szerkesztésedhez. Ha admini segítségre van szükséged, fordulj bizalommal az új adminunkhoz. További jó munkát, a szabályok megismerését, kellemes időtöltést, jó szerkesztést kívánok neked. - Üdv. » KeFe « vitalapomIRC 2010. március 9., 08:44 (CET)[válasz]