„Szerkesztővita:Dubaduba~huwikibooks” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
EdwardsBot (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
35. sor: 35. sor:
</div>
</div>
<!-- EdwardsBot 0441 -->
<!-- EdwardsBot 0441 -->

==Az adminállapotod==
Üdv. Én egy [[:m:stewards|helytartó]] vagyok. Nemrégiben egy új [[:m:Admin activity review|irányelvet]] fogadott el a [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|közösségi konszenzus]] a "speciális jogok" törlését illetően. Ezen irányelv szerint a helytartók felülvizsgálják az adminisztrátorok aktivitását azokon a wikiken, amelyeknek nincs elfogadott inaktivitási irányelvük.

Te megfelelsz az inaktivitási feltételnek (2 éven keresztül nem szerkesztettél és nem léptél be) a hu.wikibooks oldalon, ahol te egy bürokrata vagy adminisztrátor vagy. Mivel az hu.wikibooks oldalon nincs adminisztrátor-felülvizsgálati folyamat, a globálisat alkalmazzuk.

Amennyiben vissza szeretnéd kapni a jogaidat, értesítened kell a közösséget, hogy a helytartók közölték veled az inaktivitási problémádat, és meg kell vitatnod az ügyet. A közösségi vita után, ha a közösség is azt akarja, hogy megtartsd jogaidat, kérlek vedd fel a kapcsolatot a helytartókkal a [[:m:Stewards' noticeboard|helytartók üzenőfalán]], és linkeld be a helyi közösségi vitát, amelyben a közösség kifejezi az igényét a jogaid megmaradása mellett.

Mi, a helytartók elbíráljuk a válaszokat. Ha nem érkezik válasz kb. egy hónapon belül, megkezdjük az adminisztrátori jogok eltávolítását. Kétség esetén elbíráljuk a válaszokat, és tájékoztatjuk a döntésről a helyi közösséget. Amennyiben bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a [[:m:Stewards' noticeboard|helytartók üzenőfalán]].

Üdvözlettel, [[Szerkesztő:QuiteUnusual|QuiteUnusual]] ([[Szerkesztővita:QuiteUnusual|vita]]) 2013. december 11., 12:41 (CET)

A lap 2013. december 11., 13:41-kori változata

Felkérés

Felkértem a mai napon user:NCurse kollégát, hogy jelentkezzen a Wikikönyvek-ben adminisztrátornak. Úgy gondolom TE is EGYETÉRTESZ ezzel, azért kérlek, hogy vitalapján, Öt is biztosítsd erről. Indoklásul csak annyit, hogy az eddig végzett munkája alapján, úgy a Wikipédiában, mint a Wikiidézetek, de a Wikikönyvekben is megismertük. Munkájában példásan precíz, mindenkivel szemben türelmes és udvarias, mindíg segítőkész, szorgalmas stb. Még tudnám sorolni, jellzőkkel fényezni, de nemakarom hogy elbízza magát :-))) Ha egyetértesz írj a vitalapjára néhány biztató szót. Köszönöm. - - Üdv. » KeFe « 2005. december 25., 17:07 (CET)[válasz]


A jelentkezése megtörtént, kérlek szavazz Te is. - Üdv. » KeFe « 2005. december 26., 19:38 (CET)[válasz]

Kedves DubaDuba

Jelentkeztél adminnak, és én a vitalapon az alább leírtakkal fordultam hozzád, de válasz, reakció nélkül maradt az írásom. Ezért most ide is bemásoltam, hátha elkerülte a figyelmedet. Ha másként döntöttél, akkor azt is jelezd. Köszönöm. - Üdv. » KeFe « 2006. január 4., 09:51 (CET)[válasz]

Elég nagy munkába fogtál bele, és itt még hasonló nagyobb munkákat is előre jelzel. Most a Wikikönyvnek olyan adminokra van szüksége, akik ezt a projektet kialakítják, a rengeteg információs lapokat át, vagy megírják, véleményeket egyeztetve kialakitják a "magyar változatot és annak működési és egyéb szabályait. Ezeket remélhetőleg a te hozzászólásaid, szerkesztéseid, könyveid is segítik majd. Ezeket egyszerű szerkesztőként is megteheted. Ilyen nagy volumenű tervekkel, adminként mire lesz még erőd?

Viszont jelentkezésedben nem idoklod meg, hogy miért kéred az adminságot? Ne érts félre nem az ellen vagyok, hogy admin légy, csak szeretném tudni, mi vezérelt arra hogy jelentkezz, mit szeretnél adminként megvalósítani, amit szerkesztőként nem tehetsz meg? Ha számomra is elfogadható választ adsz, úgy támogatom a kérésed. - - Üdv. » KeFe « 2005. december 28., 09:43 (CET)[válasz]

Mózes első könyve a teremtésről

Szia! Gratulálok, szerintem nagyon szép lesz (és nem tudom, fenn van-e ilyesmi a neten bárhol, gondolom, magyarul biztosan nincs), de valamiért a szöveg kilóg a táblázatcellákból. ezen nem lehetne segíteni? Üdv: Gubb_

Összefoglaló

Légyszíves ne csinálj változtatásokat az én felhasználói lapjaimon összefoglaló nélkül! Ez amúgy a többi lapon is ajánlott, de nem kötelező.

Mivel nem írtál összefoglalót, nem tudom, miért szüntetted meg a linkeket a lapomon. Légyszíves áruld el, és legközelebb, meg azután is írj összefoglalót! FBöbe 2006. június 12., 22:26 (CEST)[válasz]

Wikiforrás szövegei

Úgy láttam, sok szöveget átmásoltál a Wikiforrásba. Van még olyan szöveg a User:FBöbe/wikiforrás lapon, amit nem másoltál át? Ha nincs, megszavazhatnánk az egész listát törlésre. FBöbe 2006. június 22., 21:55 (CEST)[válasz]

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 2013. május 3., 15:29 (CEST)[válasz]

Az adminállapotod

Üdv. Én egy helytartó vagyok. Nemrégiben egy új irányelvet fogadott el a közösségi konszenzus a "speciális jogok" törlését illetően. Ezen irányelv szerint a helytartók felülvizsgálják az adminisztrátorok aktivitását azokon a wikiken, amelyeknek nincs elfogadott inaktivitási irányelvük.

Te megfelelsz az inaktivitási feltételnek (2 éven keresztül nem szerkesztettél és nem léptél be) a hu.wikibooks oldalon, ahol te egy bürokrata vagy adminisztrátor vagy. Mivel az hu.wikibooks oldalon nincs adminisztrátor-felülvizsgálati folyamat, a globálisat alkalmazzuk.

Amennyiben vissza szeretnéd kapni a jogaidat, értesítened kell a közösséget, hogy a helytartók közölték veled az inaktivitási problémádat, és meg kell vitatnod az ügyet. A közösségi vita után, ha a közösség is azt akarja, hogy megtartsd jogaidat, kérlek vedd fel a kapcsolatot a helytartókkal a helytartók üzenőfalán, és linkeld be a helyi közösségi vitát, amelyben a közösség kifejezi az igényét a jogaid megmaradása mellett.

Mi, a helytartók elbíráljuk a válaszokat. Ha nem érkezik válasz kb. egy hónapon belül, megkezdjük az adminisztrátori jogok eltávolítását. Kétség esetén elbíráljuk a válaszokat, és tájékoztatjuk a döntésről a helyi közösséget. Amennyiben bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a helytartók üzenőfalán.

Üdvözlettel, QuiteUnusual (vita) 2013. december 11., 12:41 (CET)[válasz]