Fájl:Nagybányai ötgarasos.jpg

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Nagybányai_ötgarasos.jpg(385 × 190 képpont, fájlméret: 22 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összegzés[szerkesztés]

Nagybányai ötgarasos.

Előlapján a hasitott pajzs jobb mezeje hétszer vágva, a baloldaliban koronás hármas halom felett a kettős kereszt; a körirat: MATTHIAS D(ei) G(ratia) RO(manorum) I(mperator) S(emper) AV(gustus) GE(rmaniae) HVN(gariae) B(ohemiae) R(ex); és a pénzverési jegy: N–B. A hátlapon Szűz-Mária a gyermekkel és PATRONA HVNGARIAE. 1618. körirat. A Magyar Nemz. Múzeum érem- és régiségtárának eredeti példányáról.


A MAGYAR NEMZET TÖRTÉNETE. SZERKESZTI SZILÁGYI SÁNDOR, BUDAPEST VI. 1898

Licenc[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez a kép egy ország, város, tartomány, térség, megye vagy település címerét ábrázolja. Ám a kép pontos forrását és/vagy felhasználási feltételeit felküldője még nem adta meg. Lásd: Szerzői jog, Felküldési útmutató, Képek licenceinek megadása.

Amennyiben a kép lapján megtalálható a pontos forrás és licenc, kérjük távolítsd el ezt a sablont.

English language.svg For visitors from other countries: This image depicts a seal, an emblem, a coat of arms or a crest. This image may not have information on its source and/or copyright status.

címer Ország/város/tartomány/térség/megye/település címere yes

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. március 12., 14:03Bélyegkép a 2008. március 12., 14:03-kori változatról385 × 190 (22 KB)Szegedi László (vitalap | szerkesztései)Nagybányai ötgarasos. Előlapján a hasitott pajzs jobb mezeje hétszer vágva, a baloldaliban koronás hármas halom felett a kettős kereszt; a körirat: MATTHIAS D(ei) G(ratia) RO(manorum) I(mperator) S(emper) AV(gustus) GE(rmaniae) HVN(gariae) B(oh
  • Ezt a fájlt nem lehet felülírni.

Az alábbi lap használja ezt a fájlt: