Fájl:Hungary large coa 1849.png

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(883 × 908 képpont, fájlméret: 247 KB, MIME-típus: image/png)

Ez a fájl a Wikimédia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Összefoglaló

Leírás

Large Coat of Arms used by Hungarian revolutionaries in 1849. (Small coat of arms: Dalmácia, Horvátország, Szlavónia, Galícia, Lodoméria, Rácország, Szerbia, Kunország, Bulgária, Erdély.)

Dátum
Forrás Own work derived from an original image licensed CC-by-sa at http://reviz.freeweb.hu/
Szerző Ádám Kovács at http://reviz.freeweb.hu/ (original author)
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

This image is based on an original image created by Ádám Kovács (http://reviz.freeweb.hu/) and it is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 license. The attribution required for the use of this image is to mention the name and the homepage of the original creator.
(Hungarian version) Ennek a képnek az eredeti változatát Kovács Ádám (http://reviz.freeweb.hu/) készítette. A kép a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 licenc feltételei mellett használható fel, az eredeti készítő nevének és honlapjának feltüntetésével.

Licenc

w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 2.5 Általános licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2007. szeptember 22., 21:05Bélyegkép a 2007. szeptember 22., 21:05-kori változatról883 × 908 (247 KB)R-41~commonswikiCorrected the shade of red and green
2006. szeptember 16., 12:11Bélyegkép a 2006. szeptember 16., 12:11-kori változatról934 × 926 (106 KB)KissL~commonswiki{{Information |Description=Large Coat of Arms used by Hungarian revolutionaries in 1849 |Source=Own work derived from an original image licensed CC-by-sa at http://reviz.freeweb.hu/ |Date=13 September 2006 |Author=Ádám Kovács at http://reviz.freeweb.hu

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: