Fájl:Cc-by white.png

A Wikikönyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cc-by_white.png(64 × 64 képpont, fájlméret: 1 KB, MIME-típus: image/png)

Ez a fájl a Wikimédia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Összefoglaló

Leírás

White cc-by, a Creative Commons Attribution icon: "You let others copy, distribute, display, and perform your copyrighted work � and derivative works based upon it � but only if they give you credit." [1]

Dátum
Forrás https://creativecommons.org/policies
Szerző Creative Commons / The original yellow GIF image used in Commons Deeds was edited by Rafał Pocztarski using The GIMP on November 30, 2004.
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

See https://creativecommons.org/policies for trademark restrictions.

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2004. november 30., 06:06Bélyegkép a 2004. november 30., 06:06-kori változatról64 × 64 (1 KB)Rflwhite cc-by icon {{cc-by-2.0}}

Több mint 100 oldal használja ezt a fájlt. A következő lista csak a fájlt használó első 100 lapot mutatja. A teljes lista ezen a lapon található meg.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése